FOTO Cum arată fiica lui Jean-Claude van Damme

18 februarie, 2015
jean claude van damme fiica lui covor rosu jpeg

Unul dintre cei mai duri luptători de pe marele ecran are una dintre cele mai frumoase fiice. I-a moştenit talentul actoricesc, dar trăsăturile fizice le-a împrumutat de la mama sa, Gladys Portugues.

Unul dintre cei mai duri luptători de pe marele ecran are una dintre cele mai frumoase fiice. I-a moştenit talentul actoricesc, dar trăsăturile fizice le-a împrumutat de la mama sa, Gladys Portugues.

Jean-Claude van Damme este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, Kristopher, Nicholas şi Bianca. Bianca Van Varenberg, cunoscută şi Bianca Bree, ca este cea mai mediatizată dintre ei, mai ales că actorul şi-a făcut apariţia pe covorul roşu având-o pe fiica sa la braţ.

image

De altfel,

(24) este mai mult decât dornică să intre ea singură în lumina reflectoarelor, cochetând cu actoria şi având câteva apariţii la activ în filme precum „The Shepherd: Border Patrol“, „Assassination Games“, „Six Bullets“ şi „Full Love“ şi în mult mai recentul „Welcome to the jungle“.

image

Şi, cum mama ei a fost practicantă de body building, iar tatăl ei este as în artele marţiale, Bianca se antrenează şi ea intens în sala de forţă. Mai mult, Bianca îşi filmează sesiunele dificile de antrenament şi publică materialele video pe canalul personal de YouTube.

image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg