FOTO Cum arăta Jennifer Lopez în adolescenţă

30 ianuarie, 2014
fox jpeg

Ca oricare tânăr care doreşte să se lanseze în cariera muzicală cu brio, şi marile vedete de astăzi au început de mici să cânte sau să se afirme în moduri mai mult sau mai puţin penibile

Ca oricare tânăr care doreşte să se lanseze în cariera muzicală cu brio, şi marile vedete de astăzi au început de mici să cânte sau să se afirme în moduri mai mult sau mai puţin penibile sau comice, după cum s-a putut. Şi multe dintre ele au avut mari emoţii la prima apariţie televizată, pentru a cânta. Aşa a fost şi cazul lui Jennifer Lopez, care arăta cu totul diferit pe când era adolescentă, decât în prezent.

Cântăreaţa de 44 de ani a fost una dintre tinerele artiste care au apărut în show-ul de comedie din anii ’90, In Living Color, pe când avea doar 22 de ani. Pe-atunci, părea o rebelă cu părul scurt şi creţ, de fapt probabil un permanent învechit, “venită tocmai din Bronx”, cu lanţuri bizare la gât şi mănuşi, totul într-un stil foarte gotic şi dur. În acei ani, adolescenta Jennifer Lopez lua drumul faimei ca o fly girl – dansatoare într-o trupă angajată pentru emisiune. Ştim prea bine acum de ce J.Lo are mişcări foarte bune de dans!

image

FOTO FOXRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg