Foto Cum arată mamele supermodelelor?

27 aprilie, 2016
irina shayk and olga shayk jpeg

Se moşteneşte frumuseţea? Analizează aceste cazuri şi trage concluziile

Irina Shayk

Irina şi mama ei, Olga

Chiar în urmă cu două săptămâni, Irina a ales să meargă la Foundation Fighting Blindness World Gala în New York însoţită de nimeni alta decât mama ei. Olga, pe numele său, a fost profesoară de muzică la grădiniţa din Yemanzhelinsk (Rusia), acolo unde le-a adus pe pe lume pe Irina şi pe sora ei, Tatiana - rodul căsniciei cu soţul ei, care era miner. Irina spune azi că de la el a moştenit, de fapt, înfăţişarea, fiind adesea comparată cu o braziliancă. “Tata avea pielea închisă, fiind tătar“.

Gisele Bündchen

Gisele, mama ei (dreapta), alături de o prietenă

Mama lui Gisele în tinereţe

Gisele şi sora ei geamănă, Patrizia

Modelul Brazilian e mândru de mama sa, Vania Nonnenmacher. Nu o dată a postat pe contul său de socializare media poze cu ea, scriind cât de frumoasă e şi ce femeie puternică a fost, crescând şase fete. Da, şase - fiindcă Gisele este fiica Vaniei, fostă funcţionară la bancă, şi a lui Valdir Bundchen, profesor universitar, amândoi de origine germană, trăind în Horizontina, o regiune sudică braziliană cu o extinsă comunitate germană. Cei doi au crescut şase fete: Raquel, Graziela, Gabriela, Rafael şi Patrizia, geamăna lui Gisele.

Kate Moss

Mama lui Kate Moss, Linda

Apropiaţii spun că o parte din comportamentul rebel al lui Kate Moss ar fi fost cauzat chiar de mama ei, Linda - cea care a provocat divorţul de soţul ei şi tatăl lui Kate, Pete Moss. Destrămarea căminului a afectat-o profund pe Kate, la acea vreme părinţii ei fiind căsătoriţi de aproape două decenii. Vina a purtat-o Linda, fiindcă a călcat strâmb, înşelându-l pe Pete cu un bărbat mai arătos şi cu mai mulţi bani, Geoff Collman.

Miranda Kerr

Mirana Kerr şi mama sa

3 generaţii Kerr: Miranda, mama şi bunica

Pe vremuri, Miranda era mai apropiată de mama sa, Therese. Însă de când cu divorţul de Orlando Bloom, între cele două a intervenit o răceală – cea mai bună dovadă este faptul că Theresa a demisionat din funcţia de general manager al Kora Organics, firma de cosmetice a Mirandei. Astfel că Theresa a povestit că îşi vede fiica şi pe nepotul Flynn cam de patru ori pe an, doamna Kerr rămânând, însă, ambasadoarea unui stil de viaţă sănătos şi a produselor organice.

Doutzen Kroes

Doutzen, sora Ren şi mama lor

O parte din secretul frumuseţii lui Doutzen (31) stă în felul în care a fost crescută în aşezarea olandeză Eastermar, cu doar 1.600 de locuitori. Ea şi sora ei, Ren, cu doi ani mai mică, de profesie nutriţionist, şi-au petrecut copilăria într-un stil rustic olandez, cu mâncare sănătoasă şi mult mers pe bicicletă. “În fiecare zi mergeam pe bicicletă vreo 25 de kilometri până la şcoală şi înapoi. Mama îmi spunea că dacă parcurg drumul cu bicicleta mă va face mai puternică - şi aşa a fost!”, povesteşte Doutzen. Şi gândiţi-vă că nu aveau încălzire centrală – ci doar o sobă. Iar mesele nu erau îmbelşugate, dar erau gătite cu legumele sănătoase din grădina lor.

Candice Swanepoel

Candice, alături de mama sa

Candice aşteaptă primul ei copil cu logodnicul Hermann Nicoli - deci îşi va face mama o fericită bunicuţă. Vorbim de Eileen Swanepoel – care a transformat-o pe Candice în Îngerul Victoria's Secret de azi învăţând-o cât de importantă e mişcarea, fiindcă Eileen a fost profesoară de aerobic. Fratele lui Candice, Stephen Swanepoel, e jucător profesionist de golf.

Naomi Campbell

Valerie, mama lui Naomi, se menţine extraordinar

Naomi şi Valerie socializează intens

Iată cum arată mama superbei Naomi la vârsta de 64 de ani. Deloc rău, nu-i aşa? După o simplă socoteală, îţi dai seama că Valerie Morris-Campbell, o fostă dansatoare de origine jamaicană, a născut-o pe Naomi la doar 19 ani. Viitorul supermodel nu şi-a cunoscut tatăl, care a abandonat-o pe Valerie când era însărcinată în patru luni. Astfel, numele de Campbell vine de la cel de-al doilea mariaj al lui Valerie. Iar dacă cele două pozează acum împreună la diferite evenimente mondene e pentru că au depăşit  o perioadă foarte dificilă, despre care Naomi a povestit în 2010 în emisiunea lui Oprah Winfrey. Supermodelul a spus atunci că, în copilărie, o perioadă Valerie a lăsat-o în grija unor rude, pentru ca ea să poată pleca în turneu prin Europa cu trupa ei de dans, Fantastica. “Chiar simt că am abandonat-o”, a spus Valerie. “Înţeleg sacrificiul pe care a fost nevoită să-l facă”, a fost replica lui Naomi, care e azi foarte apropiată de mama sa.

Heidi Klum

Gunther şi Erna Klum, la 42 de ani de mariaj

Heidi şi mama ei, Erna

Heidi, alături de tatăl Gunther

Heidi (42) are o situaţie complet opusă lui Naomi. În toamna trecută, când părinţii ei au aniversat 42 de ani de căsnicie, Heidi a postat o impresionantă poză cu Gunther şi Erna Klum, urându-le căsnicie fericită… Cu toate acestea, Heidi a divorţat de două ori şi trăieşte acum o poveste de dragoste cu Vito Schnabel, mai tânăr cu 13 ani ca ea. Asta ca dovadă că familia din care vii – unită sau destrămată – nu-şi pune neapărat amprenta pe viaţa ta personală. Poţi ajunge să faci alegeri complet opuse!

Bar Refaeli

Ce ziceţi: se menţine bine mama lui Bar?

Bar şi Tzipi fac o echipă... controversată dar foarte veselă!

Născută şi crescută în HodHaSharon din Israel, Bar este fiica lui Rafi Refaeli şi a lui Tzipi (născută Levine), proprietarii unei ferme de cai. Ea e un exemplu clasic de gene bine transmise, căci Tzipi Levine a fost un model de success în anii '70. Nu e singurul lucru pe care-l au în comun în privinţa carierei. Anul trecut, în decembrie, Bar şi mama sa au fost arestate sub suspiciunea de evaziune fiscală de către autorităţile israeliene. Amândouă, căci se pare că mama a complotat şi a ştiut să ascundă foarte bine cadourile primate de fiica ei, precum un Range Rover şi un Lexus.

Foto: Instagram, Twitter, WENNRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg