FOTO Cum arată Prinţesa Charlene gravidă şi când va naşte

25 iunie, 2014
albert charlene bump  z jpeg

Prinţul Albert al II-lea de Monaco spune că este deosebit de încântat de sarcina soţiei sale, prinţesa Charlene, şi că primul lor copil se va naşte la sfârşitul acestui an, în luna decembrie. Prinţul spune că atât el, cât şi prinţesa Charlene, în vârstă de 36 de ani, sunt încântaţi

Prinţul Albert al II-lea de Monaco spune că este deosebit de încântat de sarcina soţiei sale, prinţesa Charlene, şi că primul lor copil se va naşte la sfârşitul acestui an, în luna decembrie.

Prinţul spune că atât el, cât şi prinţesa Charlene, în vârstă de 36 de ani, sunt încântaţi şi entuziasmaţi de această veste.

De asemenea, Albert a recunoscut că este puţin nervos. Într-un discurs pe care l-a rostit cu prilejul inaugurării noului Monaco Yacht Club, vinerea trecută, suveranul monegasc spune că familia sa va lua toate măsurile de precauţie necesare pentru a se asigura că totul va merge bine în ceea ce priveşte sarcina soţiei sale.

Albert al II-lea, în vârstă de 56 de ani, a fost multă vreme burlac, dar are doi copii, pe care i-a recunoscut oficial, din relaţii anterioare - fiica Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, din relaţia cu Tamara Rotolo, şi fiul Alexandre Coste, născut în 2003 din relaţia cu togoleza Nicole Coste.

Fiul prinţului Rainier al III-lea şi al actriţei Grace Kelly s-a căsătorit cu Charlene Wittstock în cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizată în 2011 în principatul Monaco. Cei doi soţi au anunţat în luna mai că vor avea un copil, iar bebeluşul - primul copil al cuplului - se va naşte în decembrie.

Înainte de căsătoria ei cu Prinţul de Monaco, Charlene Wittstock a fost campioană de nataţie în ţara ei natală, Africa de Sud.

image

Foto: Getty Images, Hello MagazineRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg