FOTO Cum arată Scarlett Johansson, la 4 luni de la naştere

2 februarie, 2015
scarlett johansson 462591278 jpeg

Frumoasa actriţă este cunoscută pentru apariţiile rare pe care le oferă presei. Însă şi când îşi face simţită prezenţa pe covorul roşu... uimeşte! Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, la G’Day USA Gala în Los Angeles, unde Scarlett a participat alături de colegul ei

Frumoasa actriţă este cunoscută pentru apariţiile rare pe care le oferă presei. Însă şi când îşi face simţită prezenţa pe covorul roşu... uimeşte! Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, la G’Day USA Gala în Los Angeles, unde Scarlett a participat alături de colegul ei din “Avengers: Age of Ultron”, Chris Hemsworth (31). Acesta şi-a primit trofeul pentru excelenţă în film, acordat de Academia de Film şi Televiziune Australiană.

image

Actriţa de 30 de ani a apărut într-o rochie mulată, mini, în culori puternice, care i-a evidenţiat foarte frumos silueta post-naştere. La doar 4 luni de când a născut-o pe Rose Dorothy, primul ei copil cu Roman Dauriac, în septembrie. Şi se vede că a muncit pentru a-şi reveni la silueta de vis cu care ne-a cucerit, afişând un corp foarte tonifiat şi subţire. Iar talia ei subţire dă de înţeles că parcă nici n-ar fi născut ori că sarcina a fost foarte uşoară din acest punct de vedere!

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg