FOTO Cum arată Scarlett Johansson şi Kate Winslet fără machiaj

6 februarie, 2014
scarlett fara jpeg

Cele două actriţe, prima de 29 de ani, cealaltă de 38 de ani, s-au lăsat fotografiate fără machiaj pentru o celebră revistă de modă. Vezi aici cum arată două dintre frumuseţile covorului roşu, pozate fără niciun fel de artificiu

Cele două actriţe, prima de 29 de ani, cealaltă de 38 de ani, s-au lăsat fotografiate fără machiaj pentru o celebră revistă de modă. Vezi aici cum arată două dintre frumuseţile covorului roşu, pozate fără niciun fel de artificiu

20 de celebrităţi au acceptat să facă parte dintr-un interesant experiment al onestităţii şi frumuseţii naturale, propus de revista "Vanity Fair" şi pus în practică de fotograful Chuck Close. Vedetele au fost pozate cu o cameră Polaroidl, din inconfortabilul plan apropiat. Iar Chuck a avut reguli dure: 1. vino singur sau cu un prieten apropiat; 2. fii disponibil pentru 3 ore; 3. fără styling profesionist, coafură şi machiaj; 4. mulţumeşte-te cu cafea, salate şi sandwichuri - nu se va servi mancare pretenţioasă pe parcursul şedinţei foto.

Printre cei care au acceptat s-au numărat Oprah, Julia Roberts, George Clooney, Brad Pitt, Scarlett Johansson şi Kate Winslet - pe ultimele două le poţi vedea şi compara cu look-ul oficial de covorul roşu mai jos. “Eu nu fac fotografii glamour sau prelucrate în Photoshop. Aşa că poate fi greu să pozezi pentru mine. Îmi ia ceva să conving oamenii să facă asta, pentru că trebuie să se dezbrace de vanitate ca să-mi dea mie pe mână imaginea lor, fără ca ei să mai aibă niciun control asupra ei", a declarat reputatul Chuck pentru revista care va ieşi pe piaţă cu colecţia de 20 de "portrete-nud" pe data de 11 februarie.

În judecarea înfăţişării celor două actriţe, ţineţi cont de faptul că Scarlett, la 29 de ani, nu are copii, în vreme ce Kate, la 38 de ani, a fost pozată aici când era însărcinată cu cel de-al treilea copil.

image
image
image

Vezi mai multe poze din shootingul lui Chuck aici.

Foto: Chuck Close pentru Vanity Fair, WENN



Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}