FOTO Cum arată Violeta Ivu, „fata cu pelerina“de la Big Brother, după 11 ani?

23 iulie, 2014

Cei care au urmărit primul sezon al celebrului reality show Big Brother au avut, ieri, surpriza s-o revadă pe Violeta Ivu, concurenta care avea să-şi primească supranumele de „fata cu pelerina“, la emisiunea Click!, de la Prima TV. Acolo

Cei care au urmărit primul sezon al celebrului reality show Big Brother au avut, ieri, surpriza s-o revadă pe Violeta Ivu, concurenta care avea să-şi primească supranumele de „fata cu pelerina“, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Acolo, ea a povestit despre experienţa trăită în urmă cu 11 ani la "Big Brother", despre cum i s-a schimbat viaţa de atunci, dar şi despre intenţia de a participa la noul reality-show realizat de Prima TV!, denumit "Utopia".

Pe scurt, Violeta s-a căsătorit cu Petru Ivu şi a devenit mama unei fetiţe, Andra, iar pe plan professional, după ce a fost scenarista mai multor emisiuni TV, în momentul de faţă este PR Specialist.

Violeta a povestit şi celebrul episod din Big Brother, din anul 2003, care i-a atras porecla de "fata cu pelerina". „Când mi s-a spus că voi fi filmată inclusiv la toaletă şi la duş, mi-a trecut mie ideea asta prin cap. Ţin minte că eram la hotel înainte să intrăm în casă şi am făcut pelerina dintr-un sac de dormit."

Fosta concurentă de la Big Brother a vorbit în platoul emisiunii Click! de marţi seară şi despre noul show, "Utopia". „M-am bucurat când am citit că Prima Tv a cumpărat acest format şi primul impuls a fost acela că trebuie să particip şi eu, aşa că m-am înscris. Experienţa din precedentul show mă v-a ajuta în noul show, pentru că nu o să îmi fie teamă să deranjez. Voi spune ce gândesc când gândesc, fără reţineri. La Big Brother eram mai rezervată dar în noul show nu o să fie aşa. Aşteptările mele pentru acest show sunt foarte ridicate pentru că am urmărit ediţii din alte ţări şi mi-ar plăcea să văd un show de calitate în care concurenţii să creadă într-o societate perfectă. Noua lume sper că va fi condusă de dragoste şi de adevăr".

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

by

.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg