Foto Cum arată Zoe Saldana în ultimele luni de sarcină!

27 octombrie, 2014
10744991 829660777055324 328399407 n jpeg

Zoe Saldana şi soţul ei au fost în culmea fericirii când au aflat că vor deveni părinţi pentru prima dată. În iulie 2014, frumoasa actriţă a anunţat că este însărcinată cu gemeni.

Zoe Saldana şi soţul ei au fost în culmea fericirii când au aflat că vor deveni părinţi pentru prima dată. În iulie 2014, frumoasa actriţă a anunţat că este însărcinată cu gemeni.

În mijlocul acestor evenimente frumoase din plan personal, ambiţioasa actriţă are în desfăşurare şi proiecte profesionale. Într-un recent interviu, Zoe vorbeşte despre cum se va descurca în rolul de mămică, dar şi în cel pe care îl interpretează în noua serie Avatar.

Actriţa de 36 de ani spune că nu este îngrijorată de programul încărcat pe care îl va avea şi că e norocoasă că lucrează alături de persoane care îi înţeleg noul statul, cel de mămică.

image

“Ştiu că totul se va rezolva.Trebuie să spun, sunt foarte norocoasă că lucrez alături de profesionişti. Sunt foarte înţelegători , în special în legătură cu ce se întâmplă în viaţa mea privată. Am primit foarte mult ajutor”.

La această declaraţie, Zoe a adăugat: “De altfel, nici n-au de ales. Nu am cum să-mi smulg de la sân nou-născutul pentru a lucra 16 ore pe platoul de filmare.”

Sursă foto: Getty & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg