FOTO Cum au sărbătorit celebrităţile Ziua Mamei?

11 mai, 2015
reese 0 jpeg

Dumincă, vedetele de peste hotarele noastre au sărbătorit, în marea lor majoritate, Ziua Mamei. Ca toţi oamenii de rând, bineînţeles, împărtăşind cele mai tandre şi mai frumoase momente din viaţa lor

Dumincă, vedetele de peste hotarele noastre au sărbătorit, în marea lor majoritate, Ziua Mamei. Ca toţi oamenii de rând, bineînţeles, împărtăşind cele mai tandre şi mai frumoase momente din viaţa lor – cu mamele acestora sau cu propriii copii – pe reţelele de socializare.

Printre ele, cel mai emoţionant tribut adus maternităţii a fost oferit de Hilaria Baldwin, soţia vestitului actor din “30 Rock”, care ne-a arătat o fotografie cu ea în braţte cu fiica lor, Carmen, proaspăt născută în august 2013, copleşită de lacrimi.

Cea mai frumoasă postare dedicată maternităţii de Ziua Mamei (10 mai 2015) aparţine, însă, lui Beyoncé, care ne-a arătat versiunea ei mini, pe fiica ei cu Jay-Z, pe Instagram. Este al patrulea an pe care îl sărbătoreşte ca mamă şi de data aceasta a ţinut să împărtăşească o poză cu ea alături de mama ei, Tina Knowles, din anii ’80, şi una cu ea însăşi alături de Blue Ivy. Aşa mamă, aşa fiică, aşa nepoată!“Toată dragostea pentru mamele din întreaga lume”, a scris diva de 33 de ani. Postarea ei a prins 776.000 de likeuri!

Sending love to Mothers around the world. A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on May 10, 2015 at 1:29pm PDT

Sending love to Mothers around the world.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on May 10, 2015 at 1:29pm PDT

Reese WItherspoon arată atât de asemănător cu mama ei, căreia i-a transmis urările de bine de Ziua Mamei pe Instagram, alături de o poză împreună, foarte fericite.

“Noaptea trecută a fost incredibilă – mulţumesc tuturor care s-au uitat la NBC – dar astăzi e o zi important! La mulţi ani tuturor mamelor din lume! Sper că vă bucuraţi de felicitări făcute manual şi de mic dejun servit la pat! Şi la mulţi ani mamei mele isterice, amuzante şi atât de cu picioarele pe pământ, Betty. Sunt atât de norocoasă să te am ca mamă!”, a scris chiar faimoasa actriţă Reese Witherspoon (39), ea însăşi mama a 3 copii, doi cu fostul soţ Ryan Phillipe, Ava şi Deacon, şi un fiu, Tennessee James, de doi ani, cu soţul actual, Jim Toth.

image

Printre celelalte vedete care au sărbătorit Ziua Mamei se numără şi starleta Kim Kardashian, care a împărtăşit o fotografie cu mama ei, Kris Jenner, şi fiica ei, North. “Tot ce am învăţat de la tine o voi învăţa şi pe fiica mea”, a scris ea.

image

Khloe a preferat una mai simpatică, din copilăria ei, cu mama lor.

image

Actriţa Jessica Alba ne-a arătat rolul de care este cea mai mândră: cel de mamă a doi copii la fel de frumoşi precum ea, fiicele Honor Marie şi Haven Garner.

image

Pe Amurri Martino o ştim mai degrabă drept fiica lui Susan Sarandon decât din filme, dar nu asta contează acum, iat-o la vârste fragede în braţele faimoasei sale mame, dar şi cu propria sa fiică, Marlowe Mae (foto jos), cu care Amurri seamănă izbitor.

image
image

“În fiecare zi sunt recunoscătoare pentru dragostea şi susţinerea ta, Mamă. Urez tuturor mamelor din lume o zi frumoasă”, a scris şi Michelle Obama, alături de o poză cu mama ei.

image


Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}