FOTO Cum au sărbătorit vedetele de Paşti?

6 aprilie, 2015
11130203 10153093889386760 5732622015733614226 n 0 jpeg

În weekend, o bună parte dintre noi a celebrat Sărbătorile Pascale aşa cum cere tradiţia: în familie, alături de prieteni, savurând o masă specială în cinstea Învierii. Şi când vorbim de celebrităţi, nu ne îndoim că au sărbătorit ziua de 5 aprilie cu fast!

În weekend, o bună parte dintre noi a celebrat Sărbătorile Pascale aşa cum cere tradiţia: în familie, alături de prieteni, savurând o masă specială în cinstea Învierii. Şi când vorbim de celebrităţi, nu ne îndoim că au sărbătorit ziua de 5 aprilie cu fast! Multe dintre ele au simţit bucuria marii sărbători atât de mult, că au dorit să împărtăşească cu fanii, postând fotografii şi urări de bine pe reţelele sociale.

De la Casa Albă, Washington D.C., până la Beyonce şi familia Beckham, iată cum au petrecut vedetele de Înviere!

Preşedintele Americii, Barrack Obama, şi soţia sa, Michelle, au postat o fotografie clasică, de familie, pentru urarea anuală de Paşti. Pe lângă faptul că la ei este destul de cald şi se bucură de vreme frumoasă de sărbători, au pozat cu cele două fiice, Malia şi Sasha, dar şi cu cei doi câini ai lor, Bo şi Sunny. Cool, nu?

Au urmat vedetele hollywoodiene, desigur, care s-au întrecut în ale pozatului de Paşti.

Arnold Schwarzenegger a fost cel mai amuzat şi amuzant dintre toţi: simplu şi la obiect, actorul şi-a făcut un selfie deghizat şi ne-a urat tutturor un Paşti fericit. Easter la vista, baby!

image

Mariah Carey s-a lăsat cuprinsă de spiritul altruist şi binefăcător şi a avut o zi petrecută cu familia la joacă. Ea şi Nick Cannon, de care divorţează, au ieşit cu cei doi copii ai lor să vâneze ouăle!

image

Happy Easter!!! #ontheegghunt #NYiswild A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Apr 5, 2015 at 12:15pm PDT

Happy Easter!!! #ontheegghunt #NYiswild

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Apr 5, 2015 at 12:15pm PDT

Victoria Beckham ne-a arătat în ce fel se bucură de micul dejun pascal: creativ şi comic! În cadrul de faţă, fiul lor cel mare, Brooklyn, cu o faţă de Mickey Mouse din toast. Care-i legătura?

Brooklyn enjoyed his Easter breakfast! x vb pic.twitter.com/ghlOWpoW5O — Victoria Beckham (@victoriabeckham) April 5, 2015

Brooklyn enjoyed his Easter breakfast! x vb pic.twitter.com/ghlOWpoW5O

— Victoria Beckham (@victoriabeckham) April 5, 2015

Sofia Vergara s-a bucurat de primul Paşti împreună cu noul ei logodnic, actorul Joe Manganiello, cu care are o relaţie serioasă şi foarte pasională de câteva luni. Emoţii, emoţii, va fi el şi cel cu care ajunge la altar? Între timp, familia actriţei e foarte mulţumită de Joe!

image

Hilary Duff a preferat să mizeze pe nostalgie şi a postat o fotografie cu sora ei, Hailey, pe când erau mici, în braţele unui Iepuroi de Paşti.

image

Beyonce pare să fie cea mai tradiţională vedetă: a postat o fotografie cu ouăle de Paşti colorate. Ce-i drept, s-a jucat în toate culorile şi modelele posibile.

image

Jessica Alba a avut parte de-o zi frumoasă în familie, una chiar extenuantă, pare-se. Fiica ei îmbrăcată într-un iepuraş drăgălaş a capitulat pe podea.

image

Taylor Swift s-a bucurat de o competiţie în familie: vânătoarea de ouă colorate, cu fratele ei, prin grădini, după care au strâns prietenii şi rudele pentru o petreere foarte, foarte americană! Sau o fi pentru un nou video?

Nashville Squad featuring 4 Followills and 2 Swifts @lilyaldridge A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Apr 5, 2015 at 10:33am PDT

Nashville Squad featuring 4 Followills and 2 Swifts @lilyaldridge

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Apr 5, 2015 at 10:33am PDT

Selena Gomeza preferat o altfel de abordare a Sărbătorii: în piscină! Artista nu a putut să fie alături de familia sa, dar s-a bucurat de o altă “familie”, cea din Los Angeles, cu îngheţată, bălăceli în piscină şi distracţie maximă.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg