FOTO Cum îi preferi: cu sau fără barbă?

13 octombrie, 2014

Aceasta-i întrebarea. I-am ales pe câţiva dintre cei mai hot burlaci ai lumii la acest moment şi i-am provocat să intre în luptă cu ei înşişi. Cum le stă mai bine: bărboşi sau proaspăt bărbieriţi? Ryan Gosling Actorul este posesorul unei bărbi de toată frumuseţea... şi invidia. Nu degeaba mii de bărbaţi au ajuns

Aceasta-i întrebarea. I-am ales pe câţiva dintre cei mai hot burlaci ai lumii la acest moment şi i-am provocat să intre în luptă cu ei înşişi. Cum le stă mai bine: bărboşi sau proaspăt bărbieriţi?

Ryan Gosling

Actorul este posesorul unei bărbi de toată frumuseţea... şi invidia. Nu degeaba mii de bărbaţi au ajuns să-şi facă transplanturi costisitoare de păr facial, „pentru a arăta ca Ryan Gosling“. Iar aceşti mii de bărbaţi nu se pot înşela. Şi noi îl venerăm pe Ryan!

Click pe următoarea!

Andrew Garfield

Tânărul britanic din Amazing Spider-Man a glumit odată, spunând că a-ţi lăsa barba să crească e singurul motiv pentru care merită să fii bărbat. „Când eram copil, nu-mi închipuiam că mie îmi va creşte vreodată părul facial. Mi se părea atât de greu, aproape irealizabil. În cele din urmă, mi s-a întâmplat, după 29 de ani.“ Şi totuşi, legiunile lui de fane îl preferă în varianta lui bărbierită şi n-au făcut un secret din asta. Una dintre admiratoare i-a spus chiar în faţă înainte să înceapă filmările pentru cea de-a două peliculă Spider- Man: „Ai face bine să ai tenul proaspăt ras când intri pe platouri!“.

Prinţul Harry

După călătoria lui la Polul Nord, Prinţul s-a întors cu mai multă pilozitate pe faţă decât ne-am fi dorit. Asta mai ales spre indignarea unui anumit membru foarte important al familiei regale. Căci potrivit apropiaţilor, Reginei îi displace profund barba şi i-a ordonat nepotului său de 29 de ani să se radă cât mai repede posibil. Cât despre noi, apreciem o schimbare de look din când în când, dar îl preferăm proaspăt bărbierit.

EXCEPŢIA Tom Hardy

El este excepţia de la regula noastră. Tom pendulează mereu între cele două lookuri. Uneori, barba lui e prea sălbatică, alteori, Hardy cel bărbierit (cum e şi în prezent), pare prea ferchezuit în opinia unora. Dar de fiecare dată, este sexy. Iar o barbă medie este perfectă în cazul lui, zicem noi. Starul ştie foarte bine puterea de seducţie pe care o are o barbă numai bine măsurată: „Mă face să arăt bine!“. Cât despre perioada în care a afişat un păr facial în stil Robinson Crusoe, Tom a explicat: „Întotdeauna mi-am dorit o barbă în adevăratul sens al cuvântului, dar niciodată n-am putut să stau departe de aparatul de bărbierit pentru suficientă vreme. Mereu eram nevoit să mă bărbieresc.“

foto: guliver/rex features/getty images, toby hancock/ok! syndication, shutterstockRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg