FOTO Cum s-a distrat Catalin Botezatu într-o vacanţă de lux în Orientul Mijlociu!

19 mai, 2015
catalin one and only jpeg

De la distracţia cosmopolită în agitatul şi modernul Dubai la liniştea şi plajele nesfârşite ale Omanului, sultanatul unde a experimentat o sumedenie de tradiţii, Bote a petrecut o vacanţă de cinci stele de neuitat

De la distracţia cosmopolită în agitatul şi modernul Dubai la liniştea şi plajele nesfârşite ale Omanului, sultanatul unde a experimentat o sumedenie de tradiţii, Bote a petrecut o vacanţă de cinci stele de neuitat.

Catalin Botezatu a dat deja startul sezonului vacanţelor cu o călătorie în cosmopolitul Dubai şi în exoticul Oman. În cele trei zile petrecute în Dubai, designerul român a vizitat splendidul resort Atlantis, situat în coroana faimosului palmier, s-a distrat la aqua park-ul resortului, a făcut shopping, dar a şi urcat la cel mai înalt punct de observaţie din lume: etajul 148 al clădirii Burj Khalifa, de unde a admirat panorama impresionantă a Dubaiului. Şi pentru că o astfel de experienţă trebuia să se încheie într-un mod cu totul special, Cătălin a ales să cineze în ultima seară din Dubai în cel mai romantic şi luxos loc: restaurantul 101, de la One&Only The Palm (foto jos).

image

După trei zile de neuitat, Cătălin a schimbat vibe-ul vacanţei, cu un zbor de doar o oră cu Flydubai către Oman, unde a ales liniştea şi confortul resortului de cinci stele Salalah Rotana (foto jos). O alegere cât se poate de inspirată, având în vedere comoara cea mai de preţ a resortului: o plajă fină nesfârşită, unde a învăţat câteva reţete noi de cocktailuri exotice la beach bar-ul Coco-Shack. La Salalah Rotana, Cătălin a stat patru zile, îmbinând relaxarea, şedinţele de bronz intens (dar şi călătoria pe mare pentru a vedea delfini!) cu explorarea Omanului – începând cu vizita la unul dintre souk-urile din oraşul Salalah, unde a cumpărat mai multe uleiuri parfumate şi câteva bijuterii speciale din aur, şi continuând cu prânzul savurat alături de localnici, stand pe jos, în stilul lor tradiţional.

image
image

“În jurul oraşului Salalah sunt tot felul de plantaţii de fructe exotice, iar la marginea drumului găseşti mereu neguţători bucuroşi să-ţi vîndă produsele lor. M-am răcorit cu apa proaspătă de nucă de cocos, am mâncat licii (fruct tropical) şi am încercat pentru prima dată trestia de zahăr. E o rădăcină care se taie în bucăţi, nu foarte dulce, dar răcoritoare”, a povestit Cătălin.“Salalah era un oras situat pe celebrul Drum al Mătăsii de odinioara, iar tămâia era considerată într-o vreme mai valoroasă decât aurul. În munţi cresc copacii de frankincense, care produc tămâia. Se răzuieşte tulpina lor cu un cuţit, iar aceasta produce o sevă, o răşinăcare se usucă şi se transformă în tămâie. Ghidul mi-a arătat exact cum se face acest lucru. Tămâia de calitate superioară este transparentă şi chiar se poate roade, în loc de gumă.” Şederea designerului roman în sultanat a fost completată de o excursie de o zi cu ghid pentru a bifa celelalte atracţii ale Omanului, printre care castelul Taqah (foto jos), din regiunea Dhofar, care a fost reşedinţa privată a Sultanului Ali Bin Timman, bunicul sultanului de azi al Omanului.

vezi aici galeria foto completă

image

Foto: Facebook/Catalin BotezatuRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}