FOTO Cum şi-a sărbătorit Mirela Popa (ex-Stelea) ziua de naştere!

30 mai, 2015
mirela stelea sedinta foto dubai 1 jpeg

Mirela Popa (ex-Stelea) a împlinit zilele trecute vârsta de 37 de ani şi a marcat aniversarea în Dubai, oraşul în care locuieşte de la începutul primăverii, printr-o şedinţă foto exotică. Seria de fotografii a fost cadoul primit de la buna ei prietenă din Emiratele Arabe Unite, care i-a fost alături în cele mai frumoase, dar şi mai dificile momente din viaţă.

Mirela Popa (ex-Stelea) a împlinit zilele trecute vârsta de 37 de ani şi a marcat aniversarea în Dubai, oraşul în care locuieşte de la începutul primăverii, printr-o şedinţă foto exotică.

Seria de fotografii a fost cadoul primit de la buna ei prietenă din Emiratele Arabe Unite, care i-a fost alături în cele mai frumoase, dar şi mai dificile momente din viaţă.

image

Corina, prietena mea bună, a fost de părere că o şedinţă foto pe insula artificială The Palm şi pe plaja de lângă Burj Al Arab ar rămâne, în timp, simbolul noii etape din viaţa mea, aici, în Emirate. Relaxare, frumuseţe, culoare, modă şi optimism. Am lucrat cu un fotobaf foarte bun din Dubai, Jaideep Abraham, şi am ales vestimentaţii lejere din noua mea colecţie Cruise. Dupî şedinţa foto, în seara zilei mele de naştere, am petrecut alături de peroanele dragi mie la un rooftop bar cu vedere spre Pier7, povesteşte Mirela Popa.

image

Designerul vestimentar s-a mutat în Dubai la începutul lunii martie cu scopul de a-şi extinde activitatea profesională în Emiratele Arabe Unite. Are în plan lansarea a două colecţii în acest an, dedicate publicului din Orientul Mijlociu, precum şi deschiderea propriului magazin într-un faimos centru comercial.

image

“Dubai a fost mereu a doua mea casă. Doar anul trecut am venit de opt ori aici, iar colecţiile mele s-au bucurat de succes aici încă de la prima participare la Dubai Fashion Week. Am luat astfel decizia de a-mi extinde business-ul la Dubai, aşa că, cel puţin în această perioadă, sunt concentrată doar pe ce am de realizat aici. Dacă vreau să activez pe piaţa fashion de aici, trebuie să locuiesc aici. Nu pot face naveta”, adaugă Mirela Popa.

Designerul român este deja foarte activ şi în zona de evenimente din Dubai. Recent s-a numărat printre invitaţii de seamă de la Dubai World Cup, o competiţie celebră de curse de cai ajunsă în acest an la editia cu numărul 20, unde a fost complimentata pentru ţinuta purtată: o salopetă neagră şi decoltată, din recenta ei colecţie, şi o pălărie spectaculoasă creată de Mădălina VladRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg