FOTO Dana Rogoz a primit în dar de la soţul ei o maşină retro 

21 aprilie, 2015
dana rogoz masina retro3 jpeg

De câteva zile, actriţa poate fi văzută la volanul unei maşini de colecţie bleu ciel, cu volanul pe partea dreaptă. Autoturismul a intrat în posesia acesteia de curând şi are o poveste absolut specială.

De câteva zile, actriţa poate fi văzută la volanul unei maşini de colecţie bleu ciel, cu volanul pe partea dreaptă. Autoturismul a intrat în posesia acesteia de curând şi are o poveste absolut specială.

Ne-am obişnuit deja cu gusturile atipice ale Danei Rogoz, de la pasiunea pentru haine vintage, până la mersul cu rulota, aerul nostalgic al unei case din vechiul Bucureşti, iar acum, automobilele retro. Iar Figaro, aşa cum şi-a botezat Dana noua achiziţie, are o istorie proprie.

„Eram în vacanţă cu Radu în Londra şi ne plimbam cu un cu un double decker turistic, când, la un moment dat, de la etajul autobuzului zăresc cea mai frumoasă maşină din lume, cum trece relaxată pe lângă noi. Cât pe ce să îmi rup gâtul uitându-mă după ea, nu alta. Să ne înţelegem, nu sunt vreo mare cunoscătoare sau iubitoare de maşini şi cai putere. Dar când se întămplă să mă îndrăgostesc de câte una, e dragoste totală! «Doamne, Radu, tocmai am văzut maşina mea preferată!» şi am încercat să îi explic cam cum arată şi că nu mai văzusem niciodată una la fel. Se pare că descrierile mele au fost la momentul respectiv (acum vreo 8 ani!) destul de bune, pentru că într-o zi, Radu mă cheamă la laptop şi îmi arată acest model superb de maşină, numit FIGARO. «Asta era maşina de care te-ai îndrăgostit în Londra la prima vedere?» Ei bine, DA, asta e şi uite că a fost o dragoste care nu s-a stins. Ba mai mult, după numărul mare de poze postate azi, vedeţi căt se poate de clar că şi eu, şi Radu suntem topiţi după această bijuterie retro“, povesteşte Dana Rogoz pe blogul personal.

image

„Povestea acestei maşini este (deja) una destul de lungă. Este o maşină din anul 1991, lansată ca o ediţie aniversară la împlinirea a 60 de ani de Datsun-Nissan. De aici şi aspectul retro al acestei maşini, inspirat de un model al anilor ’60, numit Datsun Fairlady“, ne dezvăluie Dana pe blogul său.

image

„Iniţial, am crezut că nu vom găsi niciodată o maşina Figaro într-o stare bună şi la un preţ decent. Dar Radu s-a aventurat şi mi-a spus că o putem recondiţiona în ţară. E drept că aveam experienţă deja cu Rulota Moon, dar totuşi – cu sinceritate vă spun – că nu credeam în reuşita acestui proiect. Am cumpărat-o din UK aşadar şi am adus-o în ţară. (…) Pe scurt: a fost revopsită integral, înlocuite anumite părţi de caroserie, schimbat acoperiş de pânza, plus reglaje tehnice“, ne-a mai spus Dana.

vezi aici galeria foto completă

image

Foto: blogul personalRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg