FOTO Dana Rogoz şi-a botezat băieţelul

14 iulie, 2014
10335 jpeg

Sâmbătă a fost petrecere mare în familia vedetei de televiziune. Aceasta şi-a creştinat fiul la Mogoşoaia, iar naşi de botez i-au fost doi prieteni buni, dar şi colegi de la Acasă TV, Adela Popescu şi Radu Vâlcan.

Sâmbătă a fost petrecere mare în familia vedetei de televiziune. Aceasta şi-a creştinat fiul la Mogoşoaia, iar naşi de botez i-au fost doi prieteni buni, dar şi colegi de la Acasă TV, Adela Popescu şi Radu Vâlcan.

Dana Rogoz a ales să-şi boteze băieţelul, pe Vlăduţ, chiar în ziua în care ea şi soţul său, regizorul Radu Dragomir, au împlinit doi ani de căsnicie.

image

Alături le-au fost cuplul Adela Popescu şi Radu Vâlcan, care au devenit părinţii spirituali ai băieţelului de 5 luni.

image

„Ieri (n.r. sâmbătă), minunea noastră mică a fost botezată! Nu pot să vă spun ce emoţii am avut cu toţii. Vlad Luca a fost cuminte toată slujba, ba chiar a şi adormit puţin în braţe la năşica lui, Adeluca. A fost un moment unic în viaţa noastră, pe care l-am trăit cu lacrimi de fericire în ochi şi cu bucurie deplină în suflete. Ne-am dorit foarte mult ca slujba să aibă loc în aceeaşi biserică în care ne-am cununat, în curtea Palatului Mogoşoaia. Iar data a fost aleasă special în acest weekend, când eu şi Radu sărbătorim 2 ani de căsătorie. Când simt aşa o mare bucurie în suflet, nici nu îmi găsesc cuvintele. Totul a fost absolut sublim. Am fost cu toţii alături de Vlad Luca la început de drum în viaţă, iar tematica petrecerii a fost «Călătoria»“, a scris Dana pe blogul său.

vezi aici mai multe fotografii

image

Printre invitaţi, i-am putut vedea şi pe Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, foarte eleganţi şi radioşi, ei înşişi părinţii unei fetiţe de doar câteva luni, Elena Carolina, care a fost botezată tot la Mogoşoaia.

image

Foto: blogul personal



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg