FOTO Deserturile crude ale lui Carmen Negoiţă

17 iunie, 2014
10433152 855206907826141 5134750528828090561 n jpeg

De ceva vreme, fashionista a adoptat un stil de viaţă raw vegan şi consumă mai mult preparate crude. Iată ce preparate fustoase poate realiza din ingrediente sănătoase, fără zahar şi neprocesate termic.

De ceva vreme, fashionista a adoptat un stil de viaţă raw vegan şi consumă mai mult preparate crude. Iată ce preparate fustoase poate realiza din ingrediente sănătoase, fără zahar şi neprocesate termic.

Carmen Negoiţă consumă, zilnic, în proporţie de 70%, alimente în stare crudă, negătite la abur, pe foc sau la cuptor. Şi, fiind convinsă că stilul raw vegan este cel mai sănătos, ea şi-a deschis, împreună cu sora ei, şi un restaurant de profil, Rawyal, unde găteşte şi livrează preparate realizate din ingrediente sănătoase, fără zahar şi fără a fi coapte sau fierte la temperaturi înalte.

image

Cele mai căutate sunt deserturile care, pe lângă faptul că sunt delicioase, nu conţin aditivi şi îşi păstrează nutrienţii necesari organismului.

image

„Prăjitura cu lime este una din specialităţile noastre, care a fost foarte apreciată de toţi cei care au gustat-o. Are blat de ovăz şi curmale şi compoziţie de lime, banane şi nucă de cocos. De asemenea, pentru iubitorii de cinnamon rolls avem varianta raw, iar tortul de fructe de pădure are blatul realizat din curmale, nuci, miere, fulgi de ovăz şi cocos, iar compoziţia din caju, portocală şi lămâie“.

image

„Salata proteică este tot o specialitate a noastră, care este foarte bună pentru cei care fac foarte mult sport. Conţine germeni de ridiche neagră, floarea-soarelui, lucernă, trifoi, un mix de frunze, seminţe de floarea-soarelui şi quinoa. Germenii şi vlăstarii au multa proteină şi pot înlocui carnea cu succes. Ciocolata din tortul raw vegan este făcută din boabe de cacao naturală sau pudră de roşcove mixate cu bază de caju, curmale şi seminte”, spune Carmen Negoiţă.

image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg