FOTO “Dexter”, în rolul starului transsexual Hedwig, doar în boxeri din piele!

31 octombrie, 2014
michael hall dexter pe broadway2 jpeg

Michael C. Hall era un criminal cu sânge rece, lipsit de emoţii, în faimosul serial „Dexter”. Însă ca actor, câştigătorul Globului de Aur poate interpreta orice personaj, chiar şi roluri de Broadway, cum a fost cazul recent!

Michael C. Hall era un criminal cu sânge rece, lipsit de emoţii, în faimosul serial „Dexter”. Însă ca actor, câştigătorul Globului de Aur poate interpreta orice personaj, chiar şi roluri de Broadway, cum a fost cazul recent!

image

Fostul actor “Dexter” a interpretat, cu zâmbetul pe buze, rolul unui faimos rockstar german transsexual, solistul trupei Hedwig and the Angry Inch (n.r. numele musicalului rock care arată parcursul emoţionant al unei trupe rock cu un german transsexual ca lider), pe scena Teatrului Belasco din Manhattan. Cu machiajul sclipitor şi pielea perfect netedă, starul de 43 de ani a apărut pe scândura teatrului etalându-şi fizicul tonifiat doar într-o pereche de boxeri negri, de piele.

image

Şi nu credem că publicul a fost deranjat să-l vadă pe fostul criminal care nu zâmbea niciodată, pe ecrane, într-o ipostază atât de sexy şi neconvenţională, care să descrie experienţa emoţională şi spirituală a rockerului transsexual.

image

“N-am făcut repetiţii niciodată îmbrăcat cu ciorapi plasă. Sau pe tocuri. Sau cu sutien”, spune Michael pentru NY Daily News. “Show-ul are un mesaj profund şi universal. E vorba despre acceptarea de sine. Cu toţii suntem cusuţi la interior. E parte din inevitabila trăire a noastră”, spune actorul, veteran al scenei teatrului.

Hedwig and the Angry Inch, cu interpretarea melodiei "The Origin of Love"

image

Toate melodiile cântate de trupa fictivă în musicalul rock cu acelaşi nume, apărut în 1998, sunt semnate de Stephen Trask, iar interpretarea personajului şi textul aparţin lui John Cameron Mitchell, care a realizat şi a jucat într-un film de mare succes şi nominalizat la Globurile de Aur, cu acelaşi nume, Hedwig and the Angry Inch, în 2001.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg