FOTO Din nou mireasă! S-a recăsătorit cu Kanye West? În plin divorţ, Kim Kardashian încearcă să-şi salveze mariajul cu tatăl copiilor ei!

29 august, 2021
1 kim jpg jpeg

Nu numai că Regina reality show-urilor a participat la toate petrecerile de ascultare ale noului album al lui Kanye West, Donda, dar a şi făcut senzaţie în cea mai recentă astfel de apariţie. Şi asta nu atât din cauza ţinutei surprinzătoare pe care a purtat-o la acel eveniment, cât mai ales datorită informaţiilor noi care au răsturnat complet situaţia – Kim şi Kanye încearcă să-şi salveje mariajul cu faimos rapper!

TMZ a publicat, în cursul zilei de ieri, un material amplu despre relaţia celor doi soţi aflaţi în plin divorţ. Mai multe surse din anturajul fostului şi se pare actualului cuplu susţin că cele două vedete „muncesc de zor, în mmod privat, să reconstruiască fundaţia relaţiei lor”.

În cursul zilei de joi, 26 august, Kardashian (40) a apărut pe scenă, la petrecerea de ascultare a albumului Donda, într-o rochie de mireasă Balenciaga şi cu voalul pe faţă. Se pare că Kim a acceptat să-şi facă o asemenea apariţie de dragul tatălui copiilor ei, cu care încearcă să se împace şi să rămână, având în vedere dorinţa expresă a copiilor lor în acest sens. Kimye au împreună patru copii – pe North (8), Saint (5), Chicago (3) şi Psalm (2).

La ultimele două astfel de petreceri, organizate pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, Kim a venit însoţită de toţi copiii ei, iar de la ultimul eveniment a postat câteva imagini reprezentative pe social media.

Din nou împreună

Kim şi Kanye s-au căsătorit la Forte di Belvedere în Florenţa, în 2014, unde frumoasa brunetă a purtat o rochie de mireasă Givenchy Haute Couture. O sursă din apropierea celor doi soţi a confirmat, pentru DailyMail.com, în februarie că vedeta de reality show a intentat divorţ. „Despărţirea e amiabilă şi nu există niciun scandal între ei”, a precizat acesta.

La acea vreme, Kardashian era convinsă că făcuse tot ce-i stătea în puteri ca să-şi salveze căsnicia şi, după ce şi-a dat seama că toate eforturile ei erau în zadar, a depus actele de divorţ. Dar s-a întâmplat între timp?

Nu ştim exact. Cert e că cei doi - care sunt încă soţi în mod oficial, deoarece divorţul nu s-a finalizat încă – s-au apropiat destul de mult în ultima perioadă. Ea a fost nelipsită de la petrecerile lui pentru ascultarea noului album, iar el se pare că o ajută pe Kim să-şi extindă imperiul beauty şi cel vestimentar.

Totul de dragul copiilor Kardashian-West, evident! Dar, dacă nu mai exista niciun sentiment între ei, nu ar fi posibil ceea ce se întâmplă în momentul de faţă – o ultimă încercare de împăcare, de-a readuce mariajul lor pe făgaşul pe care şi-l doresc amândoi. Credeţi că vor reuşi să rămână împreună?

Foto - Instagram Kim KardashianRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg