FOTO Domnişoare de onoare celebre!

23 aprilie, 2015
untitled 2 png

Am fi crezut că celebrităţile nu au timp să se ocupe decât de propriile lor nunţi fastuoase, nu de cele ale altora. Însă unele dintre ele şi-au luat rolul de ajutor al miresei foarte în serios, mai ales că e vorba de cel mai important eveniment din viaţa prietenei fiecăreia. Şi ce domnişoare superbe!

Am fi crezut că celebrităţile nu au timp să se ocupe decât de propriile lor nunţi fastuoase, nu de cele ale altora. Însă unele dintre ele şi-au luat rolul de ajutor al miresei foarte în serios, mai ales că e vorba de cel mai important eveniment din viaţa prietenei fiecăreia. Şi ce domnişoare superbe!

Poate că ne-am fi dorit să le vedem pe ele în rochii de mireasă, însă nici ţinutele de domnişoare de onoare nu le stă rău următoarelor femei celebre, care s-au transformat în zânele bune ale prietenelor lor, în marea zi. Desigur, aşteptăm şi marele moment în care vor fi şi ele îmbrăcate în alb!

Rihanna

Cântăreaţa de 27 de ani este foarte sensibilă în ultima vreme, postând poze cu prietenele ei, cu familia şi cu nepoţei în braţe tot mai des pe reţelele de socializare. Recent, frumoasa mulatră a postat o superbă fotografie de nuntă, unde a fost domnişoară de onoare, alături de celelalte fete, în rochie lila, pentru nunta hawaiiană a lui Jennifer Rosales, pe 20 aprilie. Desigur, în dulcele stil clasic al Rihannei, cu o atitudine rebelă.

image

Jennifer Lawrence

Frumoasa actriţă de 24 de ani a apărut ca o zeiţă la nunta fratelui ei mai mare, Blaine, cu Carson Massler. O domnişoară de onoare foarte elegantă şi diafană, purtând o rochie, aşa cum se poartă, în aceeaşi culoare ca a celorlalte domnişoare. Pozele de nuntă au apărut şi într-un număr special al revistei Martha Stewart Real Weddings, în octombrie 2013.

Pippa Middleton

Una din cele mai grele roluri de domnişoară de onoare i-a aparţinut surorii Ducesei de Cambridge, Pippa, care s-a prezentat foarte elegant şi frumos la nunta acesteia din aprilie 2011. Rochia ei albă a fost semnată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen – o rochie controversată, de altfel, căci a atras atenţia asupra posteriorului ei!

Vanessa Hudgens

O altă cântăreaţă tânără şi-a intrat foarte bine în rolul de domnişoară de onoare la nunta boemă a altei vedete, Ashley Tisdale, care e prietena ei cea mai bună. Pe 8 septembrie anul trecut, fetele au participat la o nuntă ca-n poveşti – prima la care a mers Vanessa. Rochia ei a fost în ton cu nuanţele alese pentru rochiile respective şi a arătat ca o zână!

Kim Kardashian

Şi starleta a îmbrăcat rochia de domnişoară de onoare la nunta surorii sale, Khloe, cu Lamar Odom, în 2009. Trebuia s-o facă şi pe asta, dat fiind că şi ea a fost susţinută de prietenele şi surorile ei la cele 3 nunţi ale sale! bruneta a purtat o rochie tip sirenă, de culoare indigo.

Jessica Simpson

Acum 3 ani, blonda Jess a ales o rochie de domnişoară de onoare cam intimidantă pentru nunta romantică a prietenei sale Ccee Cobb, ţinuta fiind neagră, iar buchetul de flori – trandafiri roşii. Prea mult!

FOTO OK!, GETTYRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG