FOTO Duelul ruso-ucrainean, pe frontul frumuseţii

6 martie, 2014

Cum ţara lor de orgine, Ucraina, este astăzi pe buzele tuturor (mai ales pe cele ale lui Vladimir Putin), îţi propunem să le cunoaştem pe cele mai încântătoare ambasadoare ale vecinilor noştri, cele care ar putea face şi cel mai bun lobby pentru situaţia acestui stat.

Cum ţara lor de orgine, Ucraina, este astăzi pe buzele tuturor (mai ales pe cele ale lui Vladimir Putin), îţi propunem să le cunoaştem pe cele mai încântătoare ambasadoare ale vecinilor noştri, cele care ar putea face şi cel mai bun lobby pentru situaţia acestui stat. De dragul imparţialităţii, nu trebuie să le uităm nici pe „adversarele lor“, celebrităţile la fel de frumoase, dar de origine rusă. O formă plăcută de rivalitate şi un altfel de război, al frumuseţii.

Olga Kurylenko: Ucraina

Modelul şi, acum, actriţa de 35 de ani s-a născut în 1979, în oraşul Berdyansk, din sudul Ucrainei. Tatăl ei este ucrainean, însă mama ei este rusoaică.

Click pe următoarea pentru a vedea restul beligerantelor!

Milla Jovovich: Ucraina/Rusia

În cazul ei, nu putem spune clar în ce echipă joacă. Căci frumoasa de 39 de ani s-a născut pe pământ ucrainean, dar mama acesteia este rusoaică, iar tatăl, sârb.

Maria Sharapova: Rusia

Este cea mai cunoscută rusoaică şi cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume. Pe popularitatea sportivei de 26 de ani au mizat şi ruşii, atunci când au invitat-o la festivitatea de deschidere a Olimpiadei de la Soci.

Mila Kunis: Ucraina

Logodnica lui Ashton Kutcher, pe numele ei adevărat Milena Markovna Kunis, a venit pe lume în urmă cu 30 de ani, la Cernăuţi, azi în Ucraina, într-o familie de evrei.

Natalia Vodianova: Rusia

Modelul în vârstă de 32 de ani este originar din oraşul rusesc Nijni Novgorod. Cariera ei în modă a început însă la Paris, unde Natalia s-a mutat când avea 17 ani.

Yulia Tymoshenko: Ucraina

Nu puteam să terminam acest duel fără s-o menţionăm şi pe cea mai frumoasă femeie din politica est-europeană, această adevărată doamnă de fier a Ucrainei, în vârstă de 54 de ani.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}