FOTO E oficial! Bebeluşul de la Buckingham merge singur!

21 iulie, 2014

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Kate, a învăţat să meargă singur, aşa cum o demonstrează o fotografie publicată de părinţii lui, ieri, cu trei zile înainte de prima aniversare a acestuia, ce va fi celebrată marţi. Băieţelul în vârstă de un an, care, în fotografia cu pricina

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Kate, a învăţat să meargă singur, aşa cum o demonstrează o fotografie publicată de părinţii lui, ieri, cu trei zile înainte de prima aniversare a acestuia, ce va fi celebrată marţi.

Băieţelul în vârstă de un an, care, în fotografia cu pricina, poartă o salopetă din jeans şi un tricou albastru, ne arată că poate merge singur, cu braţele întinse şi privirea fixată spre înainte.

Fotografia a fost realizată pe 2 iulie, la Muzeul de istorie naturală din Londra, unde Ducele şi Ducesa de Cambridge au vizitat expoziţia de fluturi "Sensational butterflies exhibition".

"Prinţul George era plin de viaţă, foarte sigur pe el şi încrezător. Este un băieţel foarte hotărât", a declarat John Stillwell, fotograful care a suprins acea imagine.

Născut pe 22 iulie 2013, Prinţul George a făcut senzaţie, cel mai recent, cu ocazia turneului mondial întreprins de părinţii săi în Australia şi Noua Zeelandă.

Look who's walking! Here's our little Prince ahead of his 1st birthday on 22nd July #HappyBirthdayPrinceGeorge pic.twitter.com/aJe0wQAmqG — Clarence House (@ClarenceHouse) July 19, 2014

Look who's walking! Here's our little Prince ahead of his 1st birthday on 22nd July #HappyBirthdayPrinceGeorge pic.twitter.com/aJe0wQAmqG

— Clarence House (@ClarenceHouse) July 19, 2014



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg