FOTO E oficial: Jessica Biel şi Justin Timberlake aşteaptă un copil!

30 octombrie, 2014
14 10   jessica biel si justin timberlake rexfeatures 4197701e jpeg

Recentele fotografii cu frumoasa soţie a lui Justin Timberlake, în bikini sau în haine sport, dar cu o burtică în creştere, ne sugerează că activitatea ei fizică s-a mutat de la sala de fitness direct în dormitor, în ultimele luni. Iar cu noile dezvăluiri, este oficială vestea!

image

Cine-ar crede că una dintre cele mai fit actriţe, cu abdomenul plin de pă­trăţele, ar ajunge deodată cu forme mai rotunjite şi cu un abdomen vă­dit proeminent, dacă nu datorită unui copil pe cale să vină pe lume? „Prietenii ei apropi­aţi nu se pot abţine să nu vorbească despre asta“, spune o sursă din anturajul vedetei. „Şi nu prea a ieşit în public în ultima vreme, scuzându-se că nu se simte prea bine – dar ea e cât se poate de sănătoasă“. Actriţa de 32 de ani a stârnit valuri de speculaţii întemeiate cu apariţiile sale pe plajă, fie în Hawaii, fie în Australia. Dar cea din 4 octombrie, pe când Justin se afla în concert în Australia, stă do­vadă că Jess e însărcinată: bluza albă mulată şi încercarea de-a trece neobservată cu oche­larii de soare şi hanoracul în jurul taliei lasă totul la vedere.

Artistul de 33 de ani va fi tătic pentru prima oară, căci Jess este cât se poate de însărcinată. Ceea ce înseamnă că anul viitor, prin aprilie. “Jess e însărcinată cel puţin în luna a treia”, spune o sursă apropiată lor.

image

Cine crede că toate-s bune şi frumoase în familia Biel-Timberlake să se abţină, însă. Poate că Jess are copilul pe care şi l-a dorit de când s-a măritat cu Justin, în 2012. Însă după scandalul din care a reieşit că ar fi o so­ţie încornorată, parcă înţelegem de ce se ţine departe de presă şi chiar de familie. Marea veste ar pica exact în toiul spe­culaţiilor că ea şi Justin riscă un divorţ, de când artistul a fost prins cu panta­lonii-n vine cu una din dansatoarele sale, în august, într-un club din Paris. „Jess a fost devastată când a văzut po­zele cu ei“, continuă sursa. De aceea, în ochii multora, ceea ce se voia un prilej de bucurie pare tot mai mult o măsură disperată de a a-l ţine pe soţul infidel aproape. Şi poate-i va reda curajul de bărbat însurat lui Justin. „Jessica spe­ră că vestea bună îl va face să se impli­ce mai mult în viaţa de familie.“

image

FOTO HEPTA, GULIVER/ REX FEATURES/SPLASH NEWSRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu