FOTO Ea a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume. Sunteţi de acord?

23 decembrie, 2014
kate upton jpeg

An de an se organizează o ediţie specială a premiilor decernate de revista People – People Magazine Awards. Cu această ocazie, zeci de vedete de la Hollywood candidează pentru titluri precum Cel mai sexy bărbat în viaţă şi cea mai frumoasă persoană din lume.

An de an se organizează o ediţie specială a premiilor decernate de revista People – People Magazine Awards. Cu această ocazie, zeci de vedete de la Hollywood candidează pentru titluri precum Cel mai sexy bărbat în viaţă şi cea mai frumoasă persoană din lume. Iar pentru că evenimentul a căpătat oareşcare notorietate, de anul acesta revista People a decis să acorde şi titlul de cea mai sexy femeie în viaţă.

Astfel, în 2014, cel mai sexy bărbat în viaţă a fost desemnat actorul Chris Hemsworth, după cum ştim, iar echivalentul feminin al acestui titlu i-a revenit modelului în vârstă de 22 de ani, Kate Upton.

image

Aceasta a devenit cunoscută după ce a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue. Născută în Michingan, pe numele de Katherine Elizabeth, Kate şi-a făcut loc printre marii actori din cetatea filmului şi a avut chiar roluri secundare în unele filme célèbre precum The Three Stooges şi The Other Woman.

Sursă foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg