FOTO Ei sunt cei mai buni prieteni ai lui Enrique

31 octombrie, 2012
40613f2 iglesias e b gr 00 m jpeg

După o lungă perioadă în care a lipsit de pe piaţa muzicală, cel mai cunoscut fiu al lui Julio Iglesias a devenit tot mai activ pe reţelele de socializare.

După o lungă perioadă în care a lipsit de pe piaţa muzicală, cel mai cunoscut fiu al lui Julio Iglesias a devenit tot mai activ pe reţelele de socializare.

De vină este recenta lansare a noului său videoclip şi anunţul că va lansa un nou album şi că va pleca într-un turneu internaţional, alături de Jennifer Lopez.

Latin loverul a înţeles că cea mai bună metodă de a-şi ţine fanii aproape este să fie cât mai activ pe reţelele de socializare Twitter şi Facebook, astfel că are grijă să posteze diverse mesaje şi fotografii, multe dintre ele, bineînţeles, conţinând şi datele concertelor pe care Enrique le va susţine în următoarea perioadă.

Ne-am bucurat, însă, să vedem că şi el este un mare iubitor de animale şi că s-a fotografiat alături de cei mai buni prieteni ai săi necuvântători.

image

Grammy este un Golden Retriever care-i ţine companie de ani buni. El nu mai este aşa de tânăr şi, deşi el obişnuia să-l însoţească pe Iglesias în toate vacanţele, acum "s-a pensionat".

image
image
image

Tânărul Jack este un Labrador maroniu, care tocmai a împlinit un an şi care e foarte ataşat de Enrique.

image

El a ajuns în casa starului de când era doar un ghem de blană, iar acum, deşi a crescut, a rămas la fel de jucăuş şi de linguşitor.

image

Din fotografii, am înţeles că îi place să meargă cu maşina şi să se joace în apă.

image
image

Iar Lucas este un Ciobănesc German nou-venit în casa starului anul acesta, adoptat de la un centru de animale din Los Angeles.

image

Dar chiar dacă e cel mai nou membru al familiei, Lucas e cât se poate de activ şi-şi însoţeşte stâpânul în toate aventurile sale, şi cele de pe mare, şi cele de pe uscat.

image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg