FOTO El este fotbalistul care îl depăşeşte pe Neymar şi devine cel mai scump jucător din lume!

10 august, 2021
10 romelu lukaku 9 jpg jpeg

Dacă aţi făcut ochii mari aflând suma uriaşă pentru care a semnat Lionel Messi după plecarea de la FC Barcelona, ei bine suma pentru care va fi achiziţionat acest fotbalist vă va ameţi de-a dreptul.

Chelsea şi-l doreşte în echipa sa pe atacantul robust de la Inter Milano, Romelu Lukaku (28). Şi nu doar că şi-l doreşte, e dispusă să arunce peste o sută de milioane de euro la masa tratativelor! Oficialii britanici le-au comunicat italienilor că ultima lor ofertă este de 115 milioane de euro. După răspunsul afirmativ al celor de la Inter, Romelu Lukaku va fi transferat în această vară, starul belgian efectuând deja prima parte a vizitei medicale.

De altfel, pentru acesta este o reîntoarcere pe Stamford Bridge, întrucât el a mai fost jucătorul echipei Chelsea în 2011 şi 2014, când a fost cumpărat pe 20 de milioane de euro de la Anderlecht şi vândut apoi către Everton, pentru 33 de milioane de euro.

2 romelu lukaku 1 jpg jpeg

Acum, odată cu plata celor 115 milioane de auro, Romelu Lukaku va deveni jucătorul pe care s-au plătit cele mai mari sume de bani în istoria fotbalului.

Şi,

, plătite în 2017 de PSG pentru clauza de reziliere stabilită de cei de la FC Barcelona, 

Top 5 cei mai scumpi fotbalişti din lume (în urma transferurilor):

Romelu Lukaku - 343 milioane de euro

Neymar - 318 milioane de euro

Cristiano Ronaldo - 226 milioane de euro

Eden Hazard - 206 milioane de euro

Alvaro Morata - 195 milioane de euro

De la sărăcie la un stil de viaţă excentric

Romelu Lukaku (1,91 m) este unul dintre fotbaliştii pe care fotbalul i-a scos sărăcie. Când era mic, belgianul de origine congoleză nu avea curent electric şi ducea grija zilei de mâine, mama lui amestecând adesea laptele cu apă pentru a avea ce le da copiilor. Dar debutul la Anderlecht i-a schimbat complet viaţa. Astfel, în vârstă de 25 de ani, atacantul a ajuns să fie unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din Anglia.

Titular la United şi în naţionala Belgiei, Lukaku este fotbalistul din Premier League cu una dintre cele mai valoroase colecţii de maşini, în valoare de peste 600.000 de lire. Cu un salariu de 220.000 de lire pe săptămână, belgianul şi-a cumpărat 3 bolizi de lux: un Rolls-Royce Wraith în valoare de 250.000 de lire, un Mercedes AMG GLS 63 4x4 în valoare de 115.000 lire şi un Mercedes S Class Coupe, în valoare de 120.000 de lire. Pe vremea cânt juca la Everton, Lukaku avea un Bentley Continental GT, care costa nu mai puţin de 120.000 de lire.

La începutul anului, Romelu Lukaku avea o avere estimată la 45 de milioane de euro. În iulie, s-a răsfăţat în vacanţă în insulele Turks & Caicos, vestite pentru plajele sale incredibile udate de Marea Caraibelor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg