FOTO Elena Gheorghe a sărbătorit cu un All White Party cei 36 de ani împliniţi pe 30 iulie

2 august, 2021
1 elena gheorghe allwhite party de ziua ei 36 de ani 1 jpg jpeg

De ziua ei, artista s-a răsfăţat cu o petrecere în alb organizată într-un local din Floreasca.

Este una dintre cele mai ├«ndr─âgite c├ónt─âre┼úe de la noi, dar ┼či una dintre cele mai sexy prezen┼úe. ├Än plus, are o familie frumoas─â ┼či, ├«n to┼úi ace┼čti ani ├«n care a performat pe toate scenele din Rom├ónia, de c├ónd era solista trupei Mandinga ┼či p├ón─â acum, a avut un parcurs de invidiat.

La cei 36 de ani ai s─âi, Elena Gheorghe se poate m├óndri cu un repertoriu latino-dance cunoscut, dar ┼či cu unul arom├ón foarte apreciat, a avut o prezen┼ú─â notabil─â la Eurovision ├«n anul 2009 cu piesa "Balkan Girls" ┼či ┼či-a format propria trup─â, al─âturi de care promoveaz─â des muzica machedon─â, prin prisma originii sale pe linie patern─â.

Mai pu┼úini ├«┼či amintesc ┼či c─â, ├«n anul 2001, era cel mai t├ón─âr participant al Festivalului Mamaia, dup─â care a f─âcut parte din trupa Viva, al─âturi de Adela Popescu.

Totodat─â, frumuse┼úea ┼či prospe┼úimea ei atrag rivalitate. Cum altfel, de vreme ce Elena Gheorghe arat─â, chiar ┼či dup─â dou─â sarcini, ca o adolescent─â? Desigur, responsabil─â este ┼či gena mo┼čtenit─â de la frumoasa ei mam─â, c├ónt─ârea┼úa de muzic─â popular─â Marioara Man Gheorghe, transmis─â ┼či surorii sale, Ana, dar ┼či celor doi copii pe care Elena ├«i are cu Cornel Ene, Nicholas R─âzvan (9) ┼či Amelie Nicole (4).

Iat─â, deci, c├óte lucruri are de s─ârb─âtorit, dimpreun─â cu relaxarea condi┼úiilor de organizare a evenimentelor, care a redeschis ┼čirul concertelor.

        View this post on Instagram                       A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

View this post on Instagram

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

"La 36 de ani sunt o femeie ├«mplinit─â!", spune Elena Gheorghe. "Am o familie frumoas─â, prieteni dragi al─âturi, nu mul┼úi, dar buni, am o comunitate fain─â care ├«mi este aproape ┼či bucuria de a c├ónta, de a d─ârui din ce mi-a dat El! Sunt recunosc─âtoare pentru tot ce am!", a notat ea ├«n dreptul c├ótorva instantanee realizate la petrecerea ├«n alb dat─â ├«ntr-un club din cartierul bucure┼čtean Floreasca.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg