FOTO Elena Udrea e tot pe cai mari! Uite cum arată "oraşul viitorului", mega-proiectul imobiliar în care sunt implicaţi ea şi Adrian Alexandrov

12 ianuarie, 2022
1 elena udrea a dat lovitura in imobiliare proiect transilvania smart city la cluj de sute de milioane de euro 1 jpg jpeg

În ciuda proceselor penale aflate în derulare, fosta "blondă de la Cotroceni" a dat lovitura în imobiliare.

După o perioadă în care părea că nu vom mai auzi prea multe despre Elena Udrea, mai ales după repatrierea forţată din Costa Rica, aflăm că este implicată în cel mai scump proiect imobiliar din ţară: Transilvania Smart City.

Celebra blondă din anturajul fostului preşedinte Traian Băsescu pare să fi rămas în bune relaţii cu fostul premier Emil Boc, actualmente primar al Clujului, de vreme ce acest proiect a primit repede autorizaţie de construcţie. Şi cum să nu-şi dorească edilul să aibă în arealul administrat de el un parc imobiliar modern, un "oraş al viitorului", care vrea să schimbe faţa peisajului urban actual?

În decembrie, chiar înainte de Sărbători, Elena Udrea şi partenerul său de viaţă, Adian Alexandrov, au anunţat demararea lucrărilor. "Am deschis şantierul Transilvania Smart City, cel mai mare şi singurul proiect #smartcity din Europa de sud-est!", scria cu mândrie tatăl fiicei Elenei Udrea pe reţelele de socializare, enumerând câteva elemente-cheie ale mega-proiectului: 800 de apartamente, 15.000 de mp comerciali, cel mai mare parc privat din ţară (2 ha), restaurant, centru Spa, sală de fitness, grădiniţă şi creşă, un heliport, plus 1.200 de locuri de parcare inteligente subterane. "Toate acestea fac parte din prima etapă a proiectului!", mai spune Adrian Alexandrov despre proiectul făcut cu finanţare externă, aşa cum ţine să precizeze şi Elena Udrea, pe contul său: "Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal".

21 elena udrea si adrian alexandrov transilvania smart city in cluj jpg jpeg
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov în vară, la Cluj.

Tot în viitorul Transilvania Smart City, a cărui construcţie ar înghiţi 700 de milioane de euro, vom vedea un mall de 100.000 mp, hoteluri, birouri, iar partea "smart" este constituită de conectarea wireless, parcările inteligente cu ghidare, dronele prin care se vor face livrările la domiciliu şi telegondola, care va asigura transportul spre aeroportul din Cluj.

Cât priveşte amenajările, din fotografiile postate ca model al viitoarelor interioare înţelegem că se doreşte implementarea unui stil ultramodern, care face furori în parcurile rezidenţiale nou-construite în Dubai, de exemplu.

Dar, cum o imagine face cât 1.000 de cuvine, vă lăsăm să descoperiţi singuri cum va arăta "oraşul viitorului" răsfoind galeria foto.

FOTO: Facebook, capturi Antena 3Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg