FOTO Elvira Deatcu s-a relaxat în Grecia

14 august, 2012
1 4 jpeg

Vara aceasta, actriţa şi vedeta Pro TCV şi-a petrecut vacanţă în Grecia, într-un sat idilic de pe coasta Mării Egee, împreună cu soţul şi cei doi copii.

Vara aceasta, actriţa şi vedeta Pro TCV şi-a petrecut vacanţă în Grecia, într-un sat idilic de pe coasta Mării Egee, împreună cu soţul şi cei doi copii.

Cum Grecia se află în topul preferinţelor sale de vacanţă, Elvira Deatcu se reîntoarce întotdeauna în această ţară cu drag: „De cinci ani mergem în Grecia, iar de patru ani într-un sat din regiunea Pelion, Platanias. E un sat pescăresc micuţ, unde am făcut o cură de peşte şi de fructe de mare proaspete. Este un loc foarte liniştit, care ne aminteşte de Vama Veche de când eram noi mici. Ne-am simţit foarte bine cu toţii, am uitat de toate lucrurile cotidiene care «ne chinuiesc». Ne-am plimbat, am citit, am făcut fotografii, iar copiii au înotat în voie şi s-au bălăcit câteva ore pe zi. Grecia este foarte frumoasă, iar Marea Egeea este o minunăţie“, povesteşte Elvira Deatcu.

image

După o vacanţă frumoasă şi relaxantă în care şi-a încărcat bateriile, Elvira s-a întors pe platourile de filmare de la „Pariu cu viaţa“, mărturisind că i-a fost dor de Tănţica, personajul savuros şi plin de umor pe care îl interpretează în această producţie: „Mi-a fost dor de filmări, mi-au lipsit şi colegii, mi-a lipsit şi Tănţică, care va fi destul de surghiunită, cel puţin la începutul sezonului pentru că Gică se poartă cam urât cu ea. De fapt, săracul, este şi îndreptăţit să facă asta, pentru că este obositoare şi cicălitoare, iar pentru Gică acest cocktail devine mult prea greu de suportat. Tănţica începe să joace tot felul de şicane şi vom vedea ce se va întâmpla mai departe. În prima zi am filmat secvenţe foarte frumoase şi amuzante cu Teo Trandafir, Radu Gabriel şi Levent. Au fost momente importante pentru personaje“, spune ea.

image

Serialul „Pariu cu viaţa“ va reveni din această toamnă cu sezonul al treilea la Pro TV.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg