FOTO Eva Mendes, într-o ţinută de 6 dolari la prima apariţie pe covorul roşu

27 martie, 2015
eva 3 jpeg

Acum poartă numai ţinute semnate de cei mari designeri ai lumii, însă lucrurile n-au stat dintotdeauna astfel. La începutul carierei sale, Eva Mendes nu era, asemenea multor altor staruri, foarte înstărită şi nu dispunea

Acum poartă numai ţinute semnate de cei mari designeri ai lumii, însă lucrurile n-au stat dintotdeauna astfel. La începutul carierei sale, Eva Mendes nu era, asemenea multor altor staruri, foarte înstărită şi nu dispunea de resursele necesare pentru a avea o ţinută demnă de covorul roşu. Dar, asta nu înseamnă că vedeta nu încerca să arate cât mai prezentabil posibil atunci când trebuia să aibă vreo apariţie publică.

Zilele trecute, actriţa a distribuit pe reţelele de socializare o imagine de la începutul carierei sale, atunci când a păşit pentru prima dată pe covorul roşu. Eva purta în acea fotografie o rochie simplă, albă, pe care a luat-o dintr-un magazin modest contra sumei de şase dolari.

image

Actriţa a împărtăşit cu fanii săi această imagine de acum 14 ani şi a menţionat că s-a pregătit de una singura pentru acea apariţie. Dacă acum are la dispoziţie o armată de stilişti, pe atunci actriţa şi-a făcut singură părul şi s-a machiat după propria intuiţie. Cât despre rochie, actriţa recunoaşte că este vorba de una foarte ieftină şi că adoră să meargă în astfel de magazine modeste pentru a ”vâna” obiecte vestimentare deosebite.

Curajoasă declaraţie, nu?Recente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg