FOTO Fetiţa Ancăi Serea şi-a lui Adi Sînă ia lecţii de înot

13 mai, 2015
ava 2 jpeg

Anca Serea a dus-o pe fiica ei cea mică, Ava, la prima lecţie de înot. Chiar dacă are doar un an şi două luni, fetiţa vedetei Prima TV s-a bucurat de bălăceală, dar a urmat şi indicaţiile profesorului de înot. „Am fost emoţionată în clipa în

Anca Serea a dus-o pe fiica ei cea mică, Ava, la prima lecţie de înot. Chiar dacă are doar un an şi două luni, fetiţa vedetei Prima TV s-a bucurat de bălăceală, dar a urmat şi indicaţiile profesorului de înot.

„Am fost emoţionată în clipa în care am văzut-o pe Ava în apa bazinului , dar m-am bucurat foarte tare când am văzut că-i place”, povesteşte Anca Serea. Ava calcă pe urmele lui David şi ale Sarei, copiii mai mari ai prezentatoarei ştirilor sportive, şi ei îndrăgostiţi de înot de la vârste fragede.

Micuţa va merge săptămânal la cursurile de înot la un baby spa din Bucureşti până la vârsta de doi ani şi jumătate, iar dacă se va îndrăgosti de acest sport, va continua să-l practice. „Nu programez viitorul copiilor mei, îi duc la cât mai multe sporturi, pentru că mişcarea este foarte importantă. Cred, totuşi, că Ava se va îndrăgosti de înot. După doar o lecţie, i-a mulţumit profesorului cu un pupic”, a mai spus vedeta Prima TV.

image


Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}