FOTO Fiica lui Andrei Gheorghe, o evoluţie în imagini

4 noiembrie, 2014
12 4 jpeg

Anastasia a împlinit 21 de ani şi, de 12 ani încoace, e protagonista unui proiect fotografic interesant: în fiecare an, în luna octombrie, ea se fotografiază alb-negru pe acelaşi scaun. Iată şi povestea.

Anastasia a împlinit 21 de ani şi, de 12 ani încoace, e protagonista unui proiect fotografic interesant: în fiecare an, în luna octombrie, ea se fotografiază alb-negru pe acelaşi scaun. Iată şi povestea.

Acum 11 ani, în luna octombrie, Anastasia a păşit pentru prima dată în studioul fotografului Alex Gâlmeanu, unde a realizat un prim set de fotografii alb-negru, în poziţia şezând.

Alex o cunoştea pe Anastasia de mică, datorită prieteniei cu tatăl ei, Andrei Gheorghe. Şi, în 2003, când a început povestea fotografiilor, Alex n-avea în plan să transforme această întâlnire într-o tradiţie.

Abia vara următoare, când a revăzut shootingul, şi-a dat seama că poate realiza un ciclu de fotografii, care să redea trecerea timpului.

De atunci, în fiecare octombrie, Anastasia revine pentru o nouă serie de fotografii, realizată în aceeaşi poziţie şi cu acelaşi fundal.

"Luna nu a fost premeditată. Ce-i premeditat e unitatea de timp. Dacă le-am făcut pe primele în octombrie, atunci am decis să le fac şi pe următoarele tot în luna asta. Avem 30 de zile la dispoziţie şi ar putea fi oricând în intervalul asta. Probabil că lucrurile nu s-ar schimbă dramatic dacă ar fi septembrie ori noiembrie, ar fi tot aia, dar avem o convenţie", spunea acum doi ani Alex Gâlmeanu pentru b365.ro.

"La final, aş vrea să se transforme într-un eveniment, mi-aş dori să ne adunăm la 90 de ani şi să fim în sala de expoziţie nişte boşorogi cu care nu se înţelege nimeni, dar să vedem fotografiile astea. Ar fi frumos", a mai spus el.

Iată şi cele 12 fotografii, în ordine descrescătoare.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Foto: alexgalmeanu.comRecente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg