FOTO Fiica regretatului comediant Jerry Lewis doarme pe străzi!

23 august, 2017
Leiws si fiicasa 2 jpeg

Moartea genialului comediant lasă în urmă o problemă nerezolvată: fiica lui care nu are adăpost şi care acum ar putea avea pretenţii la avere

Jerry Lewis nu a recunoscut niciodată public că este tatăl lui Suzan Minoret, ajunsă acum să trăiască pe străzi.

Jerry Lewis a murit la 91 de ani, în dimineaţa zilei de 20 august, în locuinţa lui din Las Vegas. În luna iunie, actorul fusese spitalizat după ce fusese diagnosticat cu o infecţie urinară. Aceasta era, însă, doar una dintre numeroasele lui probleme de sănătate. În 1982, Lewis suferise o operaţie pe cord deschis, ulterior luptându-se cu cancerul de prostată, diabetul şi o meningită virală.

Jerry a intrat în lumea comediei la doar 16 ani, dar a cunoscut succesul în 1946, cu un spectacol de comedie în duet cu Dean Martin, într-un club de noapte. Succesul acelui spectacol le-a adus propria emisiune la NBC, The Martin and Lewis Show, dar şi roluri în vreo 16 filme. Totul până în 1956, când fiecare dintre ei şi-a dorit afirmarea solo, urmând pelicule ca The Cinderfella, The Patsy, The Bellboy, The Ladies Man, The Nutty Professor, The Family Jewels, The King of Comedy, care i-au cimentat lui Jerry statutul de superstar al comediei.

Suzan are 64 de ani şi nu are adăpost.

Căsătorit în 1944 cu Patti Palmer, actorul a avut nu mai puţin de şase copii din acest mariaj care s-a sfârşit în 1980. N-a fost un divorţ uşor, dar la doar o lună de la finalizarea lui, în 1983, Jerry şi-a uluit fanii când s-a însurat din nou – de data aceasta cu SanDee Pitnick, o dansatoare din Las Vegas, împreună cu care a adoptat o fetiţă. Există, însă, şi un al optulea copil: este vorba despre o fiică nelegitimă, Suzan Minoret, născută în 1952 din relaţia lui extraconjugală de trei ani cu manechinul Lynn Dixon... La vremea aceea, Jerry era însurat cu Patti Palmer şi nu a recunoscut copilul. Nu a făcut asta nici mai târziu, astfel că, la începutul acestui an, Suzan apărea în ziarul Philadelphia Weekly pentru a se plânge că nu are un adăpost, nefiind ajutată de faimosul şi bogatul ei tată... Un destin cu adevărat şocant, pentru o femeie care a crescut pe Fifth Avenue, s-a jucat pe genunchii Lizei Minelli în copilărie şi a învăţat franceza alături de Leslie Bogart, fiica lui Lauren Bacall şi a lui Humphrey Bogart. Nici măcar planul de-a face bani de pe urma poveştii ei de viaţă n-a funcţionat. În 2008 tocmai aşa a ajuns în Pholadelphia: atrasă de perspectiva oferită de un agent de a-i publica autobiografia intitulată Jerry’s Kid. Respectivul agent i-a oferit o casă, a plimbat-o pe la câteva emisiuni, apoi tot planul a căzut în uitare, Suzan ajungând să doarmă la 64 de ani prin laundromate. "Aş vrea că cineva să-l contacteze pe tatăl meu şi să-i spună în ce situaţie sunt. Poate că nu ştie toate amănuntele", s-a plâns ea, multe voci criticând-o, însă, fiindcă nu a reuşit într-o viaţă să se pună pe picioare şi a rămas dependentă de speranţa unui ajutor financiar din partea lui Jerry.

image image

Totuşi, Suzan îşi vrea partea ei de dreptate. Trăsăturile faciale ne arată o asemănare fără tăgadă între tată şi fiică. Iar rezultatul testului ADN din 2008 este de partea ei. Cum a ajuns în situaţia asta? Suzan spune că Jerry i-ar fi dăruit mamei ei, Lynn Dixon, un inel ca semn că şi-ar fi dorit să oficializeze relaţia - lucru pe care, în cele din urmă, nu l-a putut face, soţia lui, Patti, fiind catolică şi refuzând să-i acorde divorţul. Aşa se face că Jerry şi Lynn s-au despărţit în cele din urmă, ea căsătorindu-se cu Hy Uchitel, un patron de cluburi cu multe conexiuni în lumea mafiei dar şi a showbizului. Altfel spus, un tată vitreg care a făcut ca prin copilăria lui Suzan să se plimbe multe nume mari ale acelor vremuri - inclusiv Jerry Lewis însuşi, care apărea din când în când în vizită, fără ca Hy să ştie că el era tatăl ei natural. Uneori, Jerry venea şi pe ascuns pentru a-i aduce cadouri...

Ulterior, Suzan s-a căsătorit şi a adus pe lume doi copii, dar când mariajul ei s-a destrămat a căzut într-o depresie profundă, îmbolnăvindu-se şi de anorexie. Familia soţului a vrut s-o interneze la Psihiatrie şi s-o sedeze. De-asta, explică ea, ar fi fugit, lăsându-şi chiar copiii în urmă. S-a restabilit în South Florida, angajându-se ca recepţioneră la un hotel şi recăsătorindu-se. Dar în 1996 a suferit un accident de maşină, care i-a provocat o leziune cranio-cerebrală cu urmări ce au împiedicat-o să mai poată avea orice fel de job.

"Am câştigat o grămadă de bani făcând pe idiotul", glumea Jerry, aici în rolul din Profesorul trăsnit, un film în al cărui remake a jucat Eddie Murphy.

“Încă aştept ca Jerry Lewis să mă recunoască  drept fiica lui biologică”, spunea Suzan în ianuarie. Nu a mai apucat s-o recunoască. Şi cu siguranţă nici n-ar fi făcut-o. Întrebarea este, însă, dacă Suzan se va avânta acum în bătălia pentru moştenirea de 50 de milioane de dolari a lui Jerry Lewis...Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg