FOTO Fosta soţie a lui Demis Roussos trăieşte în România

26 ianuarie, 2015
fosta sotie a lui demis roussos jpeg

O cheamă Pamela, s-a recăsătorit cu fiul lui Ion Raţiu şi trăieşte de ani buni în Transilvania. Iată povestea celei care i-a fost alături artistului grec vreme de un deceniu şi care a lăsat America, Anglia şi Grecia pentru România.

O cheamă Pamela, s-a recăsătorit cu fiul lui Ion Raţiu şi trăieşte de ani buni în Transilvania. Iată povestea celei care i-a fost alături artistului grec vreme de un deceniu şi care a lăsat America, Anglia şi Grecia pentru România.

A studiat actoria în America şi a fost colegă de clasă cu Robert de Niro. S-a mutat apoi la Londra unde, ca fotomodel, a lucrat cu Liza Minelli şi Lauren Bacall. Dar viaţa i-a oferit şi mai mult, oferindu-i numele unei legende a muzicii pop-folk, grecul Demis Roussos. Timp de 10 ani i-a fost soţie. Acum e Pamela Raţiu, adică soţia fiului lui Ion Raţiu, Indrei.

image

De mai bine de 13 ani, s-a mutat în România şi e mâna de fier care coordonează proiectele fundaţiei familiei. Străinilor, Pamela Raţiu le spune că e din Transilvania şi îi invită să descopere Turda, oraşul care a adoptat-o. Un loc unde slănina tradiţională nu se compară cu nicio delicatesă din lume.

Pamela şi Demis Roussos au divorţat, dar au rămas prieteni. În 2001, ea a călcat pentru prima oară pe pământ românesc, cu afaceri. Trei ani mai târziu, a găsit aici o iubire dublă: Turda, oraşul unde locuieşte, şi pe fiul lui Ion Raţiu, Indrei, care i-a devenit soţ.

image
image

Pamela Raţiu este mâna de fier care coordonează proiectele fundaţiei Raţiu în România. Acum, vrea să transforme o fostă fabrică de bere într-un un loc unde oamenii săraci să găsească ajutor, iar cei care iubesc filmul, muzica sau treatrul, un colţ de cultură.

image

În 2011, ea a primit o distincţie din partea Casei Regale din România (“Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate") şi i-a fost înmânată de însuşi Regele Mihai I.

La 67 de ani, Pamela are o viaţă activă. Ştie sigur că dimineaţa ei începe la Turda. Ziua, însă, se poate încheia la Paris sau la Roma.

image

Citeşte şi:

Demis Roussos a murit. Uite ce viaţă a avut

Astăzi, vestea tristă a morţii primului soţ a îndurerat-o profund. Ea a plecat deja spre Atena, unde vor avea loc funeraliile artistului. Ea n-a dorit, însă, să declare nimic presei legat de acest trist eveniment.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg