FOTO Fosta soţie a lui Demis Roussos trăieşte în România

31 octombrie, 2014
10714131 10152786742394074 1234361517293097870 o jpeg

O cheamă Pamela, s-a recăsătorit cu fiul lui Ion Raţiu şi trăieşte de ani buni în Transilvania. Iată povestea celei care i-a fost alături artistului grec vreme de un deceniu şi care a lăsat America, Anglia şi Grecia pentru România.

A studiat actoria în America şi a fost colegă de clasă cu Robert de Niro. S-a mutat apoi la Londra unde, ca fotomodel, a lucrat cu Liza Minelli şi Lauren Bacall.

Dar viaţa i-a oferit şi mai mult, oferindu-i numele unei legende a muzicii pop-folk, grecul Demis Roussos. Timp de 10 ani i-a fost soţie. După ce au divorţat, au rămas prieteni.

image
image

În 2001, ea a călcat pentru prima oară pe pământ românesc, cu afaceri. Trei ani mai târziu, a găsit aici o iubire dublă: Turda, oraşul unde locuieşte, şi pe fiul lui Ion Raţiu, Indrei, care i-a devenit soţ.

image
image

De mai bine de 13 ani, e mâna de fier care coordonează proiectele fundaţiei familiei. Străinilor, Pamela Raţiu le spune că e din Transilvania şi îi invită să descopere Turda, oraşul care a adoptat-o. Un loc unde slănina tradiţională nu se compară cu nicio delicatesă din lume.

image

Pamela este mâna de fier care coordonează proiectele fundaţiei Raţiu în România.

image
image

Acum, vrea să transforme o fostă fabrică de bere într-un un loc unde oamenii săraci să găsească ajutor, iar cei care iubesc filmul, muzica sau treatrul, un colţ de cultură.

image

În 2011, ea a primit o distincţie din partea Casei Regale din România (“Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate") şi i-a fost înmânată de însuşi Regele Mihai I.

image

La 66 de ani, Pamela are o viaţă activă. Ştie sigur că dimineaţa ei începe la Turda. Ziua, însă, se poate încheia la Paris sau la Roma.

image

Foto: pagina personală

După ce au divorţat, au rămas prieteni.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg