FOTO Fosta soţie a lui Paul McCartney s-a logodit cu un bărbat mai tânăr cu 17 ani decât ea

14 ianuarie, 2021
1 heather 1 gettyimages 51486004 jpg jpeg

A fost căsătorită cu Sir Paul McCartney din 2002 în 2008, luptându-se să obţină de cinci ori mai mult la divorţ faţă de suma obţinută. De data aceasta, însă, cine asigură finanţele în relaţia ei?

Heather Mills e o figură controversată în Marea Britanie. Fostul model a pretins că, în zilele ei de glorie, câştiga 250.000 de lire sterline pe an, dar nu există dovezi ale unor astfel de câştiguri. Heather s-a lăudat şi că fiecare bărbat cu care a fost a cerut-o în căsătorie în prima săptămână de relaţie. Apoi, când căsnicia ei cu Paul McCartney a început să se clatine, a povestit că fiica lui, Stella McCartney a fost cea care încercase constant să le strice mariajul. Iar la divorţ, şi-a concediat avocatul şi s-a reprezentat singură, cerând 125 de milioane de lire sterline - dar a primit doar 24,3 milioane. După ce a aflat cât a primit, i-a aruncat un pahar cu apă în faţă avocatei lui McCartney, Fiona Shackleton.

heather 2 jpg jpeg

Acum, Heather, ajunsă la 53 de ani, continuă controversele, logodindu-se cu un bărbat mai tânăr cu 17 ani decât ea (foto sus). Este vorba despre producătorul de film Mike Dickman, de 36 de ani. "Heather şi Mike sunt sunt incredibil de fericiţi. E atât de bine să vedem zâmbetul de pe faţa ei, după nişte ani agitaţi în viaţa ei. Sunt foarte îndrăgostiţi, Heather spune că el este dragostea vieţii ei. Ea oricum are un spirit foarte tânăr, nu simte diferenţa de vârstă, se înţelege excelent cu toţi prietenii lui", a declarat un apropiat de-a ei. Aceeaşi sursă spune, însă, că cei doi nu se grăbesc spre altar, Şi de ce s-ar grăbi?! Pare greu de crezut că Heather s-ar putea mulţumi cu veniturile modeste ale lui Mike. Şi mai greu de crezut că îl va întreţine ea pe Mike, Heather fiind recunoscută ca o mare cheltuitoare. Cândva, a declarat că banii de la divorţul cu McCartney s-au dus. Aşa încât, e foarte posibil ca logodna lor să fie doar un gest făcut pentru a atrage atenţia. De partea cealaltă, Sir Paul McCartney, în vârstă de 78 de ani, s-a recăsătorit în 2011 cu Nancy Shevell, acesta fiind cel de-al treilea lui mariaj.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg