FOTO Fostul soţ al lui Whitney s-a căsătorit în Hawaii

20 iunie, 2012
bobby brown 300 jpeg

Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney Houston, decedată în luna martie a acestui an, şi-a unit destinul cu Alicia Etheridge, cea cu care are deja un copil.

Bobby Brown, fostul soţ al lui Whitney Houston, decedată în luna martie a acestui an, şi-a unit destinul cu Alicia Etheridge, cea cu care are deja un copil.

Prezent în Hawaii, cu ocazia unui concert susţinut la Honolulu, Bobby Brown (43) a anunţat încă de luni că se va căsători pe insulă. Cântăreţul de R&B a chemat-o pe scenă pe actuala logodnică, dar şi pe doi dintre copiii săi, LaPrincia Brown şi Bobby Brown Jr., rezultaţi dintr-o relaţie anterioară celei cu Whitney, pentru a face anunţul. Din acest cadru a lipsit, însă, Bobi Kristina, fiica sa şi a lui Whitney, care n-a fost prezentă nici la concert şi nici la ceremonia de luni.

image

Dacă mireasa a avut o rochie albă clasică, ginerele a purtat o cămaşă din in, pantaloni de culoare roşie şi o pereche de pantofi de sport Adidas.

Bobbi Brown şi Alicia Etheridge erau logodiţi încă din mai 2010, după o relaţie începută în 2007, din care a rezultat şi un copil, Cassius, născut în 2009. Bobbi Brown a cerut-o de nevastă pe Alicia, care i-a fost manager, în timpul unui concert, în 2010, când a îngenuncheat şi i-a oferit inelul.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg