FOTO Fură idei de la ei. 10 vedete care se ocupă de design interior

2 septembrie, 2017
deschidere deco jpeg

Aceste celebrităţi îşi ocupă o mare parte din timpul liber cu pasiunea pe care au dezvoltat-o pentru decorarea caselor. Care dintre stilurile de design interior îţi place? Sigur vei găsi nişte idei privind imaginile

Lenny Kravitz

image

Rockerul are încă din 2003 propria firmă de design interior, Kravitz Design, prin care a renovat apartamente în Miami şi o clădire de lux în New York. Cel mai recent proiect, de anul acesta, care-i va umple conturile de bani, este o clădire de şapte etaje, cu 38 de apartamente, din Manhattan. Acolo, un penthouse cu patru dormitoare, costă 15,5 milioane de dolari. Aşa că, dacă vă întrebaţi de ce n-a mai lansat nimic în muzică recent, iată răspunsul!

Proiectul unuia dintre apartamentele din clădirea din Manhattan.

Hotel din South Beach proiectat de el, cu scaune Sergio Rodriguez.

Casa din Miami a lui Lenny.

Emily Blunt şi John Krasinski

image

Frumosul cuplu a făcut o pasiune din a cumpăra, a redecora şi a vinde case – printre care o proprietate eco din Ojai şi o casă de 6 milioane de dolari în West Hollywood, cumpărată de o altă celebritate: Kendall Jenner.

Casa cumpărată de Kendall Jenner.

image

Tobey Maguire

image

Da, şi el se înscrie cu succes în rândul vedetelor care iubesc să-şi pună amprenta pe designul unei case. Aşa a făcut cu o casă de 10 milioane din Brentwood pe care apoi a revândut-o şi cu un domeniu în stil spaniol din Santa Monica.

Casa din Brentwood, vândută cu 10 milioane de dolari.

Casa din Santa Monica.

Ellen DeGeneres

image

Poate că nu ştiai, dar Ellen cumpără, decorează şi revinde case aproape compulsiv, cum glumesc prietenii pe seama ei. „Am învăţat o mulţime de lucruri despre mobilierul francez din secolul trecut”, povesteşte soţia ei, Portia de Rossi, ilustrând astfel cunoştinţele de design interior ale consoartei. Portia a preluat acest hooby. Aşa se face că cele două au cumpărat, renovat şi vândut vreo şase case în California, printre care două apartamente, o vilă de 10 milioane de dolari în Beverly Hills şi o fermă în Thousand Oaks. În plus, Ellen are propriul show în domeniu: Ellen's Design Challenge, un concurs în care competitorii proiectează mobilă.

Una dintre casele reamanajate de Ellen.

image

Brad Pitt

image

Este de multă vreme pasionat de arhitectură şi design interior. Printre altele, a lucrat şi la decorarea unui ecohotel de lux cu 800 de camere din Dubai. Iar în 2012 a colaborat cu Pollaro pentru o linie de mobilier. Aici http://www.pitt-pollaro.com/index.php/collection poţi vedea piesele create de cei doi. Cel mai frumos proiect al său este, însă, unul de suflet, în care Brad s-a implicat total: reabilitarea oraşului New Orleans după uraganul Katrina. O muncă fantastică, depusă împreună cu echipa lui de arhitecţi. Iar aici, Brad chiar nu s-a jucat la capitolul calitate: a lucrat inclusiv cu nume sonore precum Frank Gehry. Poţi vedea în imaginile alăturate cam ce-a rezultat. Paradoxal, în august, Pitt a fost dat în judecată de către decoratorul care a lucrat la renovarea castelului din Franţa deţinut de actor împreună cu Angelina Jolie, pentru că n-a fost plătit...

image image image

Diane Keaton

image

Îţi poţi da seama imediat de pasiunea ei dacă o urmăreşti pe Pinterest, unde are nenumărate sugestii în domeniul designului interior. Mai mult de-atât, Diane a scris două cărţi despre designul interior: California Romantica, în care analizează stilul colonial spaniol al caselor din zona Californiei, şi House, în care se axează mai degrabă pe stilul rustic. Şi, fireşte, în ultimii 30 de ani, a renovat mai bine de zece case.

Una dintre casele reamenajate de ea.

image

Gwyneth Paltrow

image

Actriţa deschide în Los Angeles şi Dallas nişte boutiques-uri Goop în stil pop-up, în care vinde decoraţiuni interioare – le poţi vedea pe câteva dintre acestea în imaginile alăturate.

image image

Ellen Pompeo

image

E pasionată de decoraţiuni interioare, un domeniu în care şi-a demonstrat talentul decorând mai multe case împreună cu Martyn Lawrence Bullard, un reputat designer britanic de interioare, cu o carieră de success la Hollywood.

Casa din Los Angeles a lui Ellen.

image

Vanilla Ice

image

Designul interior este domeniul care l-a acaparat, finalmente, după hip hop… Şi după ceva încercări ratate în zona filmului. Astfel că, după o experienţă vastă, încă din anii 90, în achiziţionarea, renovarea şi revinderea caselor, Vanilla are chiar  propriul show, The Vanilla Ice Project, care exact de asta se ocupă: renovarea caselor.

Casă reamenajată în cadrul emisiunii The Vanilla Ice Project.

Un alt interior marca The Vanilla Ice Project.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}