FOTO Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit

24 octombrie, 2014
1891280 779383838785258 4349540485041126778 n jpeg

Timp de 10 zile, au păstrat pentru ei bucuria de a-şi fi promis iubire eternă unul celuilalt. Dar Gabi n-a putut ascunde prea mult inelul de logodnă preţios apărut pe inelarul ei.

Timp de 10 zile, au păstrat pentru ei bucuria de a-şi fi promis iubire eternă unul celuilalt. Dar Gabi n-a putut ascunde prea mult inelul de logodnă preţios apărut pe inelarul ei.

Am bănuit noi că plecarea lor la Veneţia pregătea un moment special, la aniversarea unui an de relaţie. Iar acum ni s-au confirmat aşteptările: Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit în oraşul plutitor.

„Am reuşit 10 zile să păstrăm doar pentru noi această veste. Dar până la urmă ne-aţi descoperit. Am fost cu o prietena a Gabrielei să cumpăr inelul, dar doar pentru mărime, modelul eu l-am ales. Am reuşit să ţin surpriză, chiar nu s-a prins. Am plănuit totul cu o zi înainte, vineri am hotărât şi sâmbătă am plecat la Veneţia. Eram pe o gondolă cu o şampanie. Plecarea a fost cadoul de ziua ei. N-am facut nicio poză pentru că era întuneric, noaptea, romantic. În gondolă nu poţi să te pui în genunchi, am profitat de asta“, a mărturisit râzând Tavi la „WowBiz“.

image

Cât despre inel, Gabi a spus că: „Îmi place foarte mult, e un model deosebit, dacă nu îmi plăcea, nu îl purtam. M-a întrebat direct: «Prinţesă, vrei să ne căsătorim?». Şi eu am răspuns: «Nuuu creeeed!»“.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg