FOTO Gabi Firea l-a născut astăzi pe cel de-al treilea copil al său

5 mai, 2015
gabi firea prima poza copil jpeg

Zi cu emoţii pentru senatoarea PSD. Dis-de-dimineaţă, ea a ajuns la maternitate, unde l-a adus pe lume pe de-al treilea copil al său, al doilea din căsnicia cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Zi cu emoţii pentru senatoarea PSD. Dis-de-dimineaţă, ea a ajuns la maternitate, unde l-a adus pe lume pe de-al treilea copil al său, al doilea din căsnicia cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Senatoarea social-democrată a avut o perioadă destul de agitată din punct de vedere politic, mai ales că sarcina a apărut exact în mijlocul scandalului cu fostul preşedinte Traian Băsescu, pe care-l acuză de şantaj şi ameninţare.

De dimineaţă, Gabriela Firea, însoţită de Florentin Pandele, s-a internat într-o clinică privată din Capitală şi a născut două ore mai târziu.

image

"Azi, de ziua Sfintei Muceniţe Irina, mesagera păcii şi a credinţei, a venit pe lume fiul nostru Zian Mihail! Are 3,4 kg şi 50 cm si a primit nota 10 de la Prof. Poiană, cel care a avut grijă de el pe tot parcursul sarcinii", a anunţat fericitul tătic pe pagina de socializare a soţiei sale.

Cei doi soţi au devenit părinţii unui băieţel (Zian Mihail, dup8 numele de botez al P8rintelui Arsenie Boca), al doilea copil al lor, după micuţul Petru David (3), alintat Ţari. Gabriela Firea mai are un fiu, din căsnicia cu Răzvan Firea, pe Tudor Ştefan (20), în timp ce soţul ei e tatăl altor doi băieţi din mariajul precedent, Andrei Ionuţ (30, absolvent al IATC Bucureşti, Secţia Actorie) şi, respectiv, Bogdan (28, absolvent ASE Bucureşti, specializarea Relaţii economice internaţionale).

image
image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg