FOTO Gabi Jugaru şi-a căsătorit fata cea mare

20 octombrie, 2014
10258028 10203645450310603 361185634061296852 n jpeg

Maestrul farselor televizate a devenit socru mic weekendul trecut, când fiica lui, Roxana, s-a măritat cu alesul ei. Evident, emoţiile au fost pe măsura evenimentului, dar Gabi s-a străduit să nu plângă.

Maestrul farselor televizate a devenit socru mic weekendul trecut, când fiica lui, Roxana, s-a măritat cu alesul ei. Evident, emoţiile au fost pe măsura evenimentului, dar Gabi s-a străduit să nu plângă.

Gabi Jugaru are două fete, pe Roxana şi pe Miruna, iar în weekend a fost petrecere mare la el în familie.

image

Fiica cea mare, Roxana, s-a căsătorit cu alesul ei, Cristian Dima, un tânăr din Iaşi, aşa că şi ceremonia a avut loc tot în Moldova, în Vaslui.

image

Jugaru, care altfel e un mare poznaş, s-a abţinut cu greu să nu plângă, lucru pe care l-a dezvăluit şi pe pagina sa de Facebook:

„Cred că fetele mele au pus pariuri....pe baza lacrimilor pe care e posibil să le las să-mi iasă din ochii de tată fericit. Nu, ieri nu am plâns. Fericirea nu m-a lăsat: bucuria, de-a vedea în rochie de mireasă fetiţa căreia pe vremuri îi spălam scutecele, pe care o legănam, pe care am văzut-o cum trece, parcă prea repede, prin şcoala generală, liceu, facultate, master, m-a ţinut încărcat cu adrenalină din plin!“.

image

„Acum am voie....pot să-mi las lacrimile să curgă în voie, singur, liniştit, la o cafea şi multe ţigări... în timp ce ochii umezi se zbat cu bucurie să-mi tapeteze în memoria de foarte lungă durată imaginea cu fetele mele: cea mare, mireasă, cea mică, domnişoară, visând probabil în mintea ei de copil matur la ziua când va îmbrăca şi ea o rochie la fel de motivantă şi motivată!“, s-a destănuit el pe pagina sa de socializare.

image

„Dragostea de tată nu poate fi exprimată prin nici un cuvânt. Poate doar printr-o lacrimă de fericire şi o alta de tristeţe, pentru neputinţa deă-a nu putea opri timpul în loc, la momentul când fetiâele erau copleşite de prezenţa păpuşilor care căpătau viaţă în mâinile lor... când grijă era un cuvânt cunoscut doar de părinţi... Aşa că, dragele mele prinţese, aţi câştigat pariul: aş fi fost nimic dacă nu aţi fi fost ale mele!”, a încheiat el, vădit emoţionat.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg