FOTO Gabriel Cotabiţă a filmat un videoclip cu Matteo

10 septembrie, 2015
image (2) jpeg
image

După o lungă şi dureroasă absenţă din showbiz, renumitul artist îşi pregăteşte revenirea în stil mare. Ştiam încă de toamna trecută că vrea să facă un featuring cu Matteo, iar acesta s-a produs odată cu piesa „Ce zi liniştită“, pentru care au filmat un videoclip, o coproducţie Roton Music/MediaPro Music.

image

Dragostea de viaţă, bucuria cu care trebuie întâmpinată fiecare nouă clipă şi relaxarea cu care poţi trece chiar şi peste momentele mai dificile fac parte din mesajul piesei „Ce zi liniştită“. „Avem un dar atât de frumos dat de la Dumnezeu, viaţa, încât e păcat s-o trăim cu tensiune“, spune Matteo. „Piesa are o stare foarte calmă, pentru că am fost foarte relaxat când am gândit-o. Şi, mai târziu, Gabi mi-a împărtăşit starea când am lucrat la ea. Mesajul de după versuri este să fii relaxat şi fără griji, pentru că, din proprie experienţă, stresul şi încordarea nu te ajută în rezolvarea niciunei probleme, îţi ocupă prea mult spaţiu de gândire!”, mai spune artistul.

image

Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabiţă să colaboreze cu el pentru „Ce zi liniştită“, iar înregistrarea care a avut loc acum câteva luni a fost o experienţă memorabilă pentru Matteo: „Am lucrat de parcă eram colegi de studio de ani de zile, dar am învăţat enorm de la el. Are o experienţă în domeniul muzical de invidiat!“

Totodată, Matteo vorbeşte despre bucuria de-a putea lucra din nou cu Cotabiţă, după gravul incident din mai. „Am rămas uluit cât de repede a putut să-şi revină! Câtă dragoste de viaţă să ai încât să revii la normal după astfel de probleme... să fii ca nou!“, e de părere Matteo.

image

Videoclipul „Ce zi liniştită“, regizat de Bogdan Daragiu, îi proiectează pe cei doi artişti atât în ziua de astăzi, cât şi pe vremea în care erau copii, într-o lume fără constrângeri, fără probleme de rezolvat la ore fixe, o lume a inocenţei copilăriei.

image

O altă prezenţă pe care publicul o va recunoaşte cu uşurinţă în videoclipul „Ce zi liniştită“ este Andreea Esca: „Am vrut amândoi să ieşim din tiparele clasice cu această piesă. Andreea este probabil cea mai recognoscibilă şi caldă voce a României care transmite şi foarte mult optimism. Se potriveşte perfect cu o zi liniştită!”, mai spune Matteo.

Foto: MediaPro MusicRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg