FOTO Geri Halliwell se mărită cu controversatul ei iubit

11 noiembrie, 2014
geri halliwell si christian horner2 jpeg

Fosta membră a trupei Spice Girls a ales o metodă neaşteptată de a-şi anunţa logodna cu iubitul ei, unul dintre şefii echipei de Formula 1, Christian Horner. Mai degrabă, una clasică pentru britanici:

Fosta membră a trupei Spice Girls a ales o metodă neaşteptată de a-şi anunţa logodna cu iubitul ei, unul dintre şefii echipei de Formula 1, Christian Horner. Mai degrabă, una clasică pentru britanici: într-un anunţ public la rubrica “Naşteri, Nunţi şi Decese”, în ziarul cotidian The Times, pentru preţul de 324 de lire.

image

Vedeta de 42 de ani anunţase relaţia amoroasă cu bossul F1 în martie anul acesta, ca la 9 luni distanţă, să dea anunţ în ziar privind viitoarea lor căsătorie: “Este anunţată logodna dintre Christian, fiul domnului şi doamnei G.M. Horner şi Gerladine şi fiica regretaţilor L.F. Halliwell şi A. Parkinson .” Geri şi iubitul ei mai tânăr decât ea cu 2 ani au devenit buni prieteni din 2009, iar relaţia lor a devenit intimă în anii următori, când au fost văzuţi împreună la cursele F1 în Monaco şi la Silverstone.

Ambii au copii din relaţiile anterioare: roşcata are o fiică de 8 ani cu Sascha Gervasi, iar Christian, o fetiţă de un an cu fosta lui iubită, Beverley Allen – cu care a avut o relaţie de 14 ani, până să apară fosta cântăreaţă Spice în viaţa sa personală. De aici şi speculaţiile că Ginger Spice ar fi fost mărul discordiei în relaţia lui Horner cu partenera sa de atât timp, cu care are şi copil, roşcata faimoasă urmărindu-l pe şeful echipei Red Bull F1 de ani buni.

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg