FOTO Gropiţe cu sex-appeal: bărbaţi sexy în obraji

13 iunie, 2014

Şi celebri, şi înzestraţi cu gropiţe în obraji? Următorii bărbaţi sunt alegerile noastre în topul cuceritorilor. Ah, Don Jon! Ne-a atras irezistibil de fiecare dată când zâmbea pe marile ecrane, în filmul cu acelaşi nume.

Şi celebri, şi înzestraţi cu gropiţe în obraji? Următorii bărbaţi sunt alegerile noastre în topul cuceritorilor

Joseph Gordon-Levitt

Ah, Don Jon! Ne-a atras irezistibil de fiecare dată când zâmbea pe marile ecrane, în filmul cu acelaşi nume. Orice-ar face, gropiţele îl salvează din orice situaţie. Şi cu siguranţă iubita lui, Tasha McCauley, director la o companie de robotică ce ţine de NASA, are o slăbiciune pentru ele!

Află care sunt ceilalţi mândri deţinători de gropiţe în obraji!

Bruno Mars

Artistul de 28 de ani are oricum succes în muzică şi la femei, de ce să nu recunoaştem, dar şi gropiţele au avut cu siguranţă de-a face cu imaginea lui sexy. „Sunt singurul. Mai am patru surori şi un frate, dar sunt singurul care le are“, îi spunea muzicianul Mirandei Kerr la un moment dat.

Jake Gyllenhaal

Alissa Miller, iubita cu pauze a starului din „Donnie Darko“, îi iartă mofturile. Cum altfel, dacă actorul de 33 de ani are un asemenea zâmbet cu gropiţe? Chiar şi unul malefic atrage privirile cu încântare... poate de aceea, el şi blonda s-au împăcat din nou, de câteva săptămâni.

Jared Padalecki

Îl ştim de când era adolescentul rebel cu suflet de aur în serialul „Gilmore Girls“. Dar cu rolul din show-ul TV „Supernatural“ a câştigat milioane de fane, care suspină după nemaipomenitul lui zâmbet cu gropiţe.

Eddie Cibrian

LeAnn Rimes e o norocoasă: are un soţ actor, tată a doi copii, care a mărturisit că atuul său facial este o moştenire de familie, mama lui gândindu-se că gropiţele îl vor ajuta să câştige mai multe roluri.

Sam Claflin

Cu privirea pătrunzătoare, şuviţele blonde şi acele simpatice adâncituri în colţurile buzelor, nu ne miră că a fost ales în rolul lui Finnick din trilogia „Hunger Games“. Dar el glumeşte pe seama lor: „Ei m-au ales pentru că sunt opusul actorilor tineri, sexy şi arătoşi din film“.

Harry Styles

Aaaaaand the winner is... Harry, cântăreţul din trupa One Direction. Are el doar 20 de ani, dar a răvăşit minţile adolescentelor de pretutindeni, având iubite precum Taylor Swift, Cara Delevingne şi Kendall Jenner. Dar a cucerit el, cu gropiţele lui, şi femei mature, de 30 de ani. Un Don Juan în toată regula!

FOTO GULIVER/ GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg