FOTO Heidi Klum, la 41 de ani, prea dezbrăcată pentru o gală black-tie

12 februarie, 2015
heidi klum amfar jpeg

Cum putea să se prezinte diva de origine germană dacă nu cât mai dezbrăcată, la limita decenţei, la un eveniment black tie? La gala amfAR New York Fashion Week de ieri seară, unde toate doamnele şi domnişoarele celebre au ales rochii elegante, Heidi Klum s-a gândit că

Cum putea să se prezinte diva de origine germană dacă nu cât mai dezbrăcată, la limita decenţei, la un eveniment black tie?

La gala amfAR New York Fashion Week de ieri seară, unde toate doamnele şi domnişoarele celebre, atât din lumea modei, cât şi din showbiz, fie ele tinere sau consacrate, au ales rochii elegante de seară, Heidi Klum s-a gândit că ea nu are nevoie să respecte dresscode-ul eleganţei şi a sosit îmbrăcată într-o rochie albă strălucitoare, foarte scurtă, afişându-i picioarele interminabile.

image

Colac peste pupăză, rochia de cocktail avea şi tăieturi transparente în zona şoldurilor şi a decolteului, lăsând la vedere mai tot, în afară de părţile intime. Cu siguranţă că rochia s-ar fi potrivit la o petrecere mai relaxată, care nu urmăreşte să strângă fonduri pentru diferite cauze sensibile, ca amfAR, însă fostul model de 41 de ani a preferat să facă din acea seară dedicată scopurilor caritabile una romantică pentru ea şi iubitul ei foarte tânăr, Vito Schnabel, de 28 de ani.

image

Şi ca să fie, totuşi, măcar pentru aparenţe, în ton cu ce se întâmplă la evenimentul de modă, blonda a ales să definitiveze ţinuta ei cu o haină de blană imensă, albă. Sperăm că nu naturală!

FOTO GETTY, HEPTARecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg