FOTO Heidi Klum, prinsă cu un nou iubit

5 martie, 2014
heidi jpeg

Până la urmă, am descoperit de ce modelul german de 40 de ani l-a părăsit pe fostul bodyguard, Martin Kristen: a preferat un iubit mai tânăr, de 27 de ani! Adică a trecut la toy boys! Acesta este Vito Schnabel, de altfel un fost iubit al altei dive, Demi Moore. Heidi abia s-a despărţit de cel care, aparent, o convinsese să divorţeze de Seal, la începutul anului. Dar distracţia continuă, de vreme ce paparazzi au fotografiat-o

Până la urmă, am descoperit de ce modelul german de 40 de ani l-a părăsit pe fostul bodyguard, Martin Kristen: a preferat un iubit mai tânăr, de 27 de ani! Adică a trecut şi ea la toy boys! Acesta este Vito Schnabel, de altfel un fost iubit al altei dive, Demi Moore.

image

Heidi abia s-a despărţit de cel care, aparent, o convinsese să divorţeze de Seal, la începutul anului. Dar distracţia continuă, de vreme ce paparazzi au fotografiat-o sărutându-se cu foc cu art dealer-ul Schanbel, la un club din Hollywood, 1 OAK, fără pic de reţinere. Mai ciudat este că, tot recent, se zvonea că modelul s-ar fi împăcat neoficial cu fostul soţ, cu care a fost căsătorită 7 ani şi cu care are şi 3 copii: Henry, Johan şi Lou. De asemenea, mai are un copil, Leni, cu primul soţ, Flavio Briatore.

Relaţia lui Heidi Klum cu Vito Schanbel nu este publică, deocamdată, însă este dovedit faptul că diva se simte mai bine ca oricând, fără remuşcări.

De asemenea, în cazul în care sunteţi curioşi cine este acest tânăr Vito Schanbel, este un curator independent din New York, fiul artistului Julian Schnabel şi reprezentant al multor artişti contemporani importanţi. Acesta a fost un alt toy boy cu care s-a iubit şi actriţa Demi Moore (51). El şi Heidi au mai fost văzuţi plecând împreună la final de februarie, luând acelaşi avion din New York spre Los Angeles.

FOTO captură TMZ, Wenn.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}