FOTO Heidi Klum, prinsă cu un nou iubit

5 martie, 2014
heidi jpeg

Până la urmă, am descoperit de ce modelul german de 40 de ani l-a părăsit pe fostul bodyguard, Martin Kristen: a preferat un iubit mai tânăr, de 27 de ani! Adică a trecut la toy boys! Acesta este Vito Schnabel, de altfel un fost iubit al altei dive, Demi Moore. Heidi abia s-a despărţit de cel care, aparent, o convinsese să divorţeze de Seal, la începutul anului. Dar distracţia continuă, de vreme ce paparazzi au fotografiat-o

Până la urmă, am descoperit de ce modelul german de 40 de ani l-a părăsit pe fostul bodyguard, Martin Kristen: a preferat un iubit mai tânăr, de 27 de ani! Adică a trecut şi ea la toy boys! Acesta este Vito Schnabel, de altfel un fost iubit al altei dive, Demi Moore.

image

Heidi abia s-a despărţit de cel care, aparent, o convinsese să divorţeze de Seal, la începutul anului. Dar distracţia continuă, de vreme ce paparazzi au fotografiat-o sărutându-se cu foc cu art dealer-ul Schanbel, la un club din Hollywood, 1 OAK, fără pic de reţinere. Mai ciudat este că, tot recent, se zvonea că modelul s-ar fi împăcat neoficial cu fostul soţ, cu care a fost căsătorită 7 ani şi cu care are şi 3 copii: Henry, Johan şi Lou. De asemenea, mai are un copil, Leni, cu primul soţ, Flavio Briatore.

Relaţia lui Heidi Klum cu Vito Schanbel nu este publică, deocamdată, însă este dovedit faptul că diva se simte mai bine ca oricând, fără remuşcări.

De asemenea, în cazul în care sunteţi curioşi cine este acest tânăr Vito Schanbel, este un curator independent din New York, fiul artistului Julian Schnabel şi reprezentant al multor artişti contemporani importanţi. Acesta a fost un alt toy boy cu care s-a iubit şi actriţa Demi Moore (51). El şi Heidi au mai fost văzuţi plecând împreună la final de februarie, luând acelaşi avion din New York spre Los Angeles.

FOTO captură TMZ, Wenn.Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg