FOTO Horia Brenciu s-a căsătorit religios

29 septembrie, 2014
alice sotia lui horia brenciu 0 jpeg

După cununia civilă care i-a luat prin suprindere pe toţi, a urmat o ceremonie religioasă ţinută tot în secret. Doar că reporterii au reuşit să afle, până la urmă, de uniunea lor de suflet, care a avut loc duminică.

După cununia civilă care i-a luat prin suprindere pe toţi, a urmat o ceremonie religioasă ţinută tot în secret. Doar că reporterii au reuşit să afle, până la urmă, de uniunea lor de suflet, care a avut loc duminică.

Dacă, în luna iulie, Horia Brenciu şi-a oficializat relaţia cu producătoarea Alice Dumitrescu la Primăria Sectorului 1, în mare secret, alături de familie şi de prieteni, acum el a îmbrăcat şi haina de mire, pentru ceremonia religioasă, care a avut loc ieri. El şi-a dorit ca evenimentul cel mai important din viaţa lui să aibă loc în intimitate şi a insistat ca şi colegii săi de trust să-i respecte dorinţa.

Aşa că, deşi ceremonia religioasă a început în jurul orei 15.00, invitaţii au început să sosească la biserică încă de la ora 13.00, însăşi mireasa ajungând acolo cu o oră şi jumătate înainte de slujbă – tocmai pentru a nu da de bănuit că va avea loc o nuntă cu ştaif.

Mireasa era îmbrăcată într-o rochie de culoare roz prăfuit, iar voalul forma un soi de glugă – un design neobişnuit, dar interesant şi propriu ca stil neconvenţionalei Alice.

image

Fiicele sale mai mari, Andreea şi Maria, au fost domnişoare de onoare, şi au purtat rochii bleu.

image

Fiica lui Alice şi-a lui Horia, Mina, a fost adusă doar pentru puţin timp la eveniment.

image

Printre cei care au asistat la slujbă s-au numărat tatăl lui Horia Brenciu, în vârstă de 84 de ani, Anca şi Ştefan Lungu, care au venit cu fetiţa lor, Toni Grecu împreună cu soţia sa, Chef Florin Dumitrescu şi soţia sa.

image
image
image

La ieşirea din biserică, mirii au recurs la câteva umbrele, pentru a nu fi fotografiaţi de presă şi, odată urcaţi în maşină, au demarat în viteză spre Hotelul Radisson, unde şi-au aşteptat invitaţii la petrecere.

Foto: click.roRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE