FOTO Hugh Jackman, din nou în pericol de cancer

9 mai, 2014
hugh jackman png

Binecunoscutul actor din “Mizerabilii”a dezvăluit, pe Instagram, o fotografie cu el care i-a speriat puţin pe fanii lui, dat fiind bandajul pe care îl avea pe nas. Din păcate, el a suferit o nouă operaţie, după ce a descoperit o excrescenţă canceroasă la baza nasului

Binecunoscutul actor din “Mizerabilii”a dezvăluit, pe Instagram, o fotografie cu el care i-a speriat puţin pe fanii lui, dat fiind bandajul pe care îl avea pe nas. Din păcate, el a suferit o nouă operaţie, după ce a descoperit o excrescenţă canceroasă la baza nasului.

image

La mai puţin de 6 luni de la prima operaţie pentru un carcinom celular, Hugh Jackman a povestit public că a mai fost nevoie de una din aceeaşi cauză. “Încă un carcinom celular. A dispărut acum, mulţumită Dr. Albom şi Dr. Arian. VĂ ROG! VĂ ROG! Folosiţi produse cu protecţie solară!”, a scris el pe Instagram.

Anul trecut, soţia starului de 45 de ani l-a convins să meargă la un dermatolog pentru a verifica pata de pe nasul său, aflând astfel că este vorba despre cancer. Prima intervenţie chirurgicală a avut loc pe 21 noiembrie, după care Hugh a ţinut să-şi anunţe fanii:“Mă simt uşurat, e bine, a dispărut cancerul şi-i sunt recunoscător soţiei mele că m-a forţat să merg la control…”.

FOTO WENN, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg