FOTO Ian Somerhalder şi Nikki Reed au cele mai frumoase fotografii de nuntă!

2 septembrie, 2015
nikki reed ian somerhalder wedding photos couple 03 jpg jpeg

Şi vorbim de o nuntă secretă, pe care paparazzii abia au putut să o dibuiască de la mare distanţă, în fotografiile lor. Dar acestea nu se compară cu cele publicate de frumosul cuplu de actori în revista Brides, la patru luni distanţă de la ceremonie, de pe 26 aprilie!

image

“Am vrut ca nunta noastră să fie una restrânsă, intimă, să fie doar pentru noi doi”, a declarat actriţa de 27 de ani, faimoasă pentru rolul din “Twilight”, care i-a devenit mireasă pentru totdeauna chipeşului Ian Somerhalder. Cei doi au ales să aibă o nuntă secretă pentru a-şi impresiona invitaţii. Nimeni nu a bănuit ceva, pentru că toată lumea credea că vor participa la o petrecere de casă nouă. Surpriză, însă, căci cuplul i-a transportat pe invitaţi la Topanga Canyon, unde a avut loc ceremonia rustică şa Tuscali Mountain Inn. Printre invitaţi s-au numărat Kat Graham, Matt Davis, Paul Wesley, Phoebe Tonkin.

image

Rochia de mireasă a lui Nikki a fost una clasică şi romantică, din dantelă, cu mâneci lungi, semnată Claire Pettibone. Printre fotografiile exclusive pentru Bride se numără cele cu rochia actriţei, cu verighetele lor şi cu o serie de poze superbe de nuntă.

image

“Nu voiam ca cei dragi nouă să aibă aşteptări sau să se chinuiască în ţinute formale”, a mai completat Nikki Reed pentru revistă. Perechea de actori s-a bazat pe ideile wedding planner-ului Andrea Freeman, care a combinat gusturile mirilor – pasiunea pentru festivaluril de muzică cu frânturi ale culturii unice din Louisiana, de unde provine actorul din “Jurnalele vampirilor”.

image

“Am vrut să avem senzaţia unui barbecue în grădina casei, în spiritul Louisiana, cu mese de mâncare şi un ring de dans pentru familie şi prietenii noştri apropiaţi. A fost vorba despre mâncare, despre dans. Despre dragoste”. Cine-a cântat la nunta lui Ian Somerhalder? Ei bine, Ellis Hall, care a cântat muzică live. Tortul a fost unul în tema romantismului – alb, cu trei etaje şi decoraţiuni florale.

image

FOTO Revista BRIDERecente pe Ok! Magazine

DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson