FOTO Iată ce mai fac actorii din Ally McBeal

30 martie, 2015
calista flockhart 476331695 jpeg

Cu toţii ne amintim de Ally McBeal, unul dintre cele mai populare seriale de comedie din anii `90. Timp de cinci ani, actori precum Vicki Lawrence, Calista Flockhart, Portia de Rossi, Kyle MacLachlan şi Lucy Liu v-au

Cu toţii ne amintim de Ally McBeal, unul dintre cele mai populare seriale de comedie din anii `90. Timp de cinci ani, actori precum Vicki Lawrence, Calista Flockhart, Portia de Rossi, Courtney Thorne Smith, Kyle MacLachlan şi Lucy Liu v-au făcut să zâmbiţi în faţa ecranelor. De atunci au trecut aproape 20 de ani, aşa că haideţi să vedem ce-au făcut între timp îndrăgiţii actori!

Începem cu protagonista acestui serial: Calista Flockhart!

Calista Flockhart a jucat rolul simpaticei Ally McBeal, o femeie care se confrunta zi de zi cu ironiile dragostei şi legii. Dacă în serial făcea slalom între ipostaza de avocată de success şi cea de femeie aflată permanent în căutarea fericirii, în viaţa reală actriţa şi-a găsit fericirea în braţele actorului Harrison Ford, cu care s-a căsătorit în 2010. Cei doi sunt părinţii adoptivi ai unui băieţel pe nume Liam.

image

Click pe următoarea!

Pe Courtney Thorne Smith am mai văzut-o şi-n serialul Two and a Half Men, dar şi-n alte seriale mai puţin cunoscute de publicul român.

În viaţa privată, actriţa s-a căsătorit în 2007 cu Roger Fishman, iar un an mai târziu, la vârsta de 40 de ani, actriţa i-a dat naştere primului copil al cuplului, un băieţel pe nume Jacob Emerson Fishman.

Jane Krakowski a fost destul de activă pe plan profesional odată cu încetarea filmărilor pentru serialul Ally Mcbeal, drept prim urmare, actriţa se poate bucura cu două premii SAG, un Tony şi alte nominalizări prestigioase în domeniul cinematografiei.

Pe plan personal, Jane a bifat o logodnă şi un copil. Aceasta s-a logodit în 2009 cu Robert Godley, dar s-a despărţit de el patru ani mai târziu. Băieţelul celor doi a venit pe lume în 2011.

Şi Portia de Rossi a rămas în atenţia presei chiar şi după încheierea filmărilor pentru îndrăgitul serial. Acest lucru s-a datorat, în mare parte, relaţiei sale cu personalitatea TV, Ellen DeGeneres.

Lucy Liu nu a fost nici căsătorită şi nici nu are copii, dar în tot acest timp de la încheierea filmăilor actriţa a bifat o grămadă de proiecte cinematografice. Drept prin urmare, şi anii viitori actriţa va apărea pe micile ecrane. Interesant de ştiut despre aceasta este faptul că din anii 2000 şi până în prezent, actriţa a avut 7 expoziţii de pictură.

Dacă vă întrebaţi ce mai face actorul Peter MacNicol, aflaţi că şi acesta are câteva proiecte, de mică anvergură ce-i drept, în derulare.

În ceea ce priveşte viaţa sa personală, acesta este căsătorit încă din anul 1986 cu Martha Sue Cumming şi încă nu are copii.

Cine nu şi-l aminteşte pe Richard Fish interpretat de Greg Germann? Ei bine, Greg a apărut şi-n alte seriale şi a rămas pe micile ecrane în tot acest timp, spre bucuria tuturor. Din păcate, în prezent nu lucrează la niciun film şi nici nu a anunţat vreun alt proiect viitor.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg