FOTO Iată ce mai fac actorii din Ally McBeal

30 martie, 2015
calista flockhart 476331695 jpeg

Cu toţii ne amintim de Ally McBeal, unul dintre cele mai populare seriale de comedie din anii `90. Timp de cinci ani, actori precum Vicki Lawrence, Calista Flockhart, Portia de Rossi, Kyle MacLachlan şi Lucy Liu v-au

Cu toţii ne amintim de Ally McBeal, unul dintre cele mai populare seriale de comedie din anii `90. Timp de cinci ani, actori precum Vicki Lawrence, Calista Flockhart, Portia de Rossi, Courtney Thorne Smith, Kyle MacLachlan şi Lucy Liu v-au făcut să zâmbiţi în faţa ecranelor. De atunci au trecut aproape 20 de ani, aşa că haideţi să vedem ce-au făcut între timp îndrăgiţii actori!

Începem cu protagonista acestui serial: Calista Flockhart!

Calista Flockhart a jucat rolul simpaticei Ally McBeal, o femeie care se confrunta zi de zi cu ironiile dragostei şi legii. Dacă în serial făcea slalom între ipostaza de avocată de success şi cea de femeie aflată permanent în căutarea fericirii, în viaţa reală actriţa şi-a găsit fericirea în braţele actorului Harrison Ford, cu care s-a căsătorit în 2010. Cei doi sunt părinţii adoptivi ai unui băieţel pe nume Liam.

image

Click pe următoarea!

Pe Courtney Thorne Smith am mai văzut-o şi-n serialul Two and a Half Men, dar şi-n alte seriale mai puţin cunoscute de publicul român.

În viaţa privată, actriţa s-a căsătorit în 2007 cu Roger Fishman, iar un an mai târziu, la vârsta de 40 de ani, actriţa i-a dat naştere primului copil al cuplului, un băieţel pe nume Jacob Emerson Fishman.

Jane Krakowski a fost destul de activă pe plan profesional odată cu încetarea filmărilor pentru serialul Ally Mcbeal, drept prim urmare, actriţa se poate bucura cu două premii SAG, un Tony şi alte nominalizări prestigioase în domeniul cinematografiei.

Pe plan personal, Jane a bifat o logodnă şi un copil. Aceasta s-a logodit în 2009 cu Robert Godley, dar s-a despărţit de el patru ani mai târziu. Băieţelul celor doi a venit pe lume în 2011.

Şi Portia de Rossi a rămas în atenţia presei chiar şi după încheierea filmărilor pentru îndrăgitul serial. Acest lucru s-a datorat, în mare parte, relaţiei sale cu personalitatea TV, Ellen DeGeneres.

Lucy Liu nu a fost nici căsătorită şi nici nu are copii, dar în tot acest timp de la încheierea filmăilor actriţa a bifat o grămadă de proiecte cinematografice. Drept prin urmare, şi anii viitori actriţa va apărea pe micile ecrane. Interesant de ştiut despre aceasta este faptul că din anii 2000 şi până în prezent, actriţa a avut 7 expoziţii de pictură.

Dacă vă întrebaţi ce mai face actorul Peter MacNicol, aflaţi că şi acesta are câteva proiecte, de mică anvergură ce-i drept, în derulare.

În ceea ce priveşte viaţa sa personală, acesta este căsătorit încă din anul 1986 cu Martha Sue Cumming şi încă nu are copii.

Cine nu şi-l aminteşte pe Richard Fish interpretat de Greg Germann? Ei bine, Greg a apărut şi-n alte seriale şi a rămas pe micile ecrane în tot acest timp, spre bucuria tuturor. Din păcate, în prezent nu lucrează la niciun film şi nici nu a anunţat vreun alt proiect viitor.

Sursă foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg