FOTO Iată cum arăta Brad Pitt la 24 de ani!

9 aprilie, 2015
rp brad pitt 7 jpg jpeg

Acum este un star recunoscut la nivel mondial, dar asta nu înseamnă că Brad Pitt n-a trecut printr-un început. La 24 de ani, Brad Pitt a avut parte de primul său rol principal într-o peliculă. Vorbim, desigur, de filmul ”Dark Side of The Sun”

Acum este un star recunoscut la nivel mondial, dar asta nu înseamnă că Brad Pitt n-a trecut printr-un început. La 24 de ani, Brad Pitt a avut parte de primul său rol principal într-o peliculă.

Vorbim, desigur, de filmul ”Dark Side of The Sun”, care se filma în anul 1988, pe când Brad Pitt se afla la începutul carierei. De fapt, am putea spune chiar că Brad Pitt era complet necunoscut când a mers la audiţiile pentru rolul principal în acea peliculă. Însă, chiar şi aşa, Brad Pitt a ieşit învingător dintr-o competiţie cu alţi 500 de actori. Secretul? Aspectul fizic şi atitudinea! O spune chiar regizorul Bozidar Nikolici care declară despre Brad Pitt că a ştiut din prima că acesta va ajunge un adevărat star al cinematografiei.

Retrăind acele momente, regizorul, în vârstă acum de 71 de ani, povesteşte că Brad Pitt a fost în culmea fericirii când a aflat că a primit rolul mult dorit: ”Sărea în aer de bucurie când a a aflat că l-am ales în detrimentul altor 500 de actori, poate mai cunoscuţi decât el. Am ştiut că va ajunge un star”.

image

Din păcate, pelicula, care a fost filmată într-un oraş din Croaţia şi-n Montenegru, nu a înregistrat succesul preconizat. Cu toate acestea, pentru Brad Pitt a fost un pas în faţă în cariera sa şi l-a ajutat să capete trei ani mai târziu un rol în Thelma & Louise.

Sursă foto: DailyMailRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate